Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw vermoord, man kritiek Middelburg

Toegevoegd: 19-07-2011, 01.52 uur - Update: 19-07-2011, 10.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is vannacht iemand vermoord. Een tweede slachtoffer raakte zeer ernstig gewond.

Het incident vond rond 01.05 uur plaats in de Hooge Meestraat in de wijk Dauwendaele. Meerdere ambulances en de traumahelikopter zijn ingezet. De brandweer heeft met een ladderwagen de zwaargewonde uit de woning getakeld. De helikopter is na de inzet in Middelburg naar het ziekenhuis in Goes gevlogen. Daar moest de brandweer stand-by staan.


De politie is massaal uitgerukt. De buurt is zeer ruim afgezet. De technische en de tactische recherche doen onderzoek. De brandweer heeft ook een commando-unit ingezet. De recherche heeft ook een aanhanger gebracht waarin briefings worden gehouden. Het onderzoek is inmiddels gestart.

Verdachten
De politie wil tot nu toe alleen bevestigen dat er sprake is van een dode en een zwaargewonde en dat er sprake is van een ernstig misdrijf. Er zou een verdachte voortvluchtig zijn. Hiernaar is onder meer met een hond en een politiehelikopter gezocht. Berichten dat het zou gaan om een auto die zijn weggereden, kunnen nog niet worden bevestigd. Meer informatie over de verdachte leest u hier.

Volgens de politie is de vermoorde persoon een vrouw. De zwaargewonde is een man. Het is niet duidelijk hoe de slachtoffers gewond zijn geraakt. Omwonenden hebben verklaard geen schoten te hebben gehoord. Inmiddels doet de politie ook een buurtonderzoek.

Omgeving
In de omgeving van de plaats waar het misdrijf in de nacht van maandag op dinsdag plaatsvond, hebben in de afgelopen twee jaar meerdere ernstige geweldsdelicten plaatsgevonden. In april 2009 werd bijvoorbeeld in de Tappershofstraat een vrouw neergestoken. Diezelfde maand was het ook raak in de Wijdaustraat, een straat die grenst aan de Hooge Meestraat.

Volg ook de updates via ons officiële Twitterkanaal: klik hier.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T.B (20-7-2011 om 19:54)
Wat gaan juilie zielig dit dat kijk in de rest van de wereld is normaal tegenwoordig doe je ogen open
Suus (20-7-2011 om 11:48)
Ik wens Arno, Amanda en hun broer (naam helaas even kwijt ) heel veel sterkte met het verwerken van dit drama.
Anoniem (19-7-2011 om 20:49)
Veel sterkte voor de nabestaanden en buren! en wie durft er nou zo'n reactie te zetten: k kan nie slaaapen.... SCHAAM JE!!! Bezef je wel wat er gebeurd is??
Avo (19-7-2011 om 16:46)
Kan nie slaape boe hoe denk is aan die mensen,hoorde dat die vrouw een dochter heeft hoe goed denkje dat die slaap de aan komen de tijd Denk is na voor dat je iets neer zet sterkte voor ale betrokene en nabestande wat de hulp diesten betreft goed werk
Peet22 (19-7-2011 om 12:53)
Op de landelijke radio 3FM hoorde ik vanochtend op het nieuws, 2 doden door moord en dat deze criminele buurt de laatste tijd vaker geteisterd wordt door schietpartijen. Echt bizar, mensen die in dauwendaele wonen, sterkte gewenst en alle nabestaanden ook.
Marja (19-7-2011 om 12:47)
dat ze de dader wel levend kunnen arresteren en niks geen gevangenis maar midden op de markt zetten!regering moet de doodstraf weer invoeren voor zulke delicten arme mensen die zo verrast zijn waarschijnlijk al toen ze op bed lagen door de vuile schoft ik ben er kapot van voor de familie en buren
Cookie-instellingen beheren