Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 55 km

Cel geëist voor mishandelen moeder

Toegevoegd: 20-07-2011, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Tegen een 22-jarige Vlissinger is woensdag in Middelburg een gevangenisstraf van een half jaar, plus nog eens een half jaar voorwaardelijk en toezicht door de reclassering geëist.

Op 14 april van dit jaar, hij had de deur van de gevangenis nog maar koud achter zich dichtgeslagen of hij zat al in de kroeg. Dat het fout zou gaan, daar kon iedereen op wachten, want als hij drank op had werd hij agressief.


Goed dronken kwam hij thuis en binnen de kortste keren had hij ruzie met zijn moeder. Hij gaf haar wat rake klappen, pakte haar bij de keel en drukte die dicht. Zijn vriendin, die hem van zijn moeder wilde aftrekken, kreeg een elleboogstoot in het gezicht. Daarnaast werd de kamer 'verbouwd'.

Het advies van de reclassering om de Vlissinger een voorwaardelijke straf of en taakstraf op te leggen, ging officier van justitie W. Suijkerbuijk te ver. ,,Ja, laten we maar weer pamperen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden en meneer heeft al ettelijke kansen gehad. Niets heeft geholpen. Er hoeft maar weinig te gebeuren of je hebt een beuk van meneer te pokken. Het moet nu maar eens afgelopen zijn.''

De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Doe joe now ? (22-7-2011 om 09:18)
@ hans, als herhaaldelijk blijkt dat je niet tegen alcohol kan en daar geweldplegingen en misdrijven door pleegt, maar het toch niet kan laten, ja, dan ben je een echte alcohol verslaafde ja. een onmiskenbare alcohol junk, ontkenning is gewoon waanzin. de waanzin van verslaving. u dus ook ?
Echte kerels (22-7-2011 om 09:13)
@ boerman, u laat u religieus extremisme er maar even buiten ja ? anders gaat u dat maar lekker in het buitenland verkondigen, want daar is het zo gezellig door barbaarse opvattingen zoals de uwe. daar zitten wij in nederland niet op te wachten.
Boerman (21-7-2011 om 19:55)
Kijk hoelang hij dit al doet en pas het zelfde op hem toe. Zet hem in de bak, in een zwakke positie en laat hem regelmatig afrossen. Dan weet hij hoe het voelt om in een onderdanige zwakke positie te staan. Misschien werkt het verhelderend. Spreekwoordelijk en in de bijbel oog om oog tand om tand.
Hans (21-7-2011 om 17:43)
@Marga... Wie zegt dat hij alcoholist is?? Staat nergens hoor. Agressiviteit komt vaker voor bij mensen die iets teveel hebben gedronken, dit keer ging het dus goed mis. Maar voor het zelfde geld heeft de moeder ook een beetje lopen uitdagen....
Fleur (21-7-2011 om 16:10)
Langdurig opsluiten dan heeft er niemand een tijd last van hem, Als hij vrijkomt zal hij toch weer hetzelfde doen, hij kan toch niet van de drank afblijven.
Alexis (21-7-2011 om 14:19)
Gewoon die snotneus eens een goed pak rammel geven en een hele tijd in de bak en de vuilste baantjes daar laten doen .
Cookie-instellingen beheren