Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2013, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag rond 06.30 uur is een 37-jarige man uit Frankrijk beroofd op de Kanaalweg in Middelburg. 


De man is bij het station aangesproken door twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk van circa 16 jaar oud. Zij vroegen om een sigaret. De 37-jarige man gaf één van hen een sigaret en een vuurtje. Op dat moment is de portemonnee van de man uit zijn broekzak gestolen waarna de jongens hard wegrenden. 

De man rende achter de jongens aan en zag de twee wegrijden op een brommer aan de achterkant van het station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTI (3-1-2013 om 11:30)
@mohammed: Waarom niet? Er moet juist zoveel mogelijk over het uiterlijk bekend gemaakt worden, zodat die etterbakjes zo snel mogelijk gepakt kunnen worden!! Niet gelijk over discriminatie gaan zeuren, maar voor de verandering je ogen eens openen dan zal je zien dat het 9v/d10x zulke lui zijn...
Anja (3-1-2013 om 10:34)
Natuurlijk mag dat erbij staan Mohamed Laat de mense maar weten dat ze des te meer op moeten passen voor dit soort mensen Terug sturen naar eigen land . De goeie mogen blijven wat mij betreft Word het toch een heel stuk rustiger in Nederland
Cynthia (3-1-2013 om 09:40)
@mohammed Het is fijn om te weten voor andere mensen. Als ze dan 's morgens 2 van die types voor zich hebben, weten ze dat ze er niet op in moeten gaan.
Willem (2-1-2013 om 21:45)
Ikzit dit nieuwsitem te lezen en ik verbaas me er telkens weer over dat je er als "slachtoffer"zo naief kan zijn om er nog een(sigaretje) te geven ook,dan denk je er volgens mij ook niet bij na.
Dwd (2-1-2013 om 21:37)
Is er toevallig niet bekent welke kleur scooter?
VdVonck (2-1-2013 om 21:31)
Inderdaad Mohammed, dat is nodig omdat we geen Marokkanen meer mogen zeggen. Aan mij is er in de nieuwjaarsnacht ook door 2 jongens om een sigaret gevraagd. Er zijn twee verschillen met dit verhaal 1. Ze waren beide blank 2. Ik had mijn portemonnee nog na afloop. Die gasten verpesten het zelf!
Cookie-instellingen beheren