Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 34 km

Straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2013, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag rond 06.30 uur is een 37-jarige man uit Frankrijk beroofd op de Kanaalweg in Middelburg. 


De man is bij het station aangesproken door twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk van circa 16 jaar oud. Zij vroegen om een sigaret. De 37-jarige man gaf één van hen een sigaret en een vuurtje. Op dat moment is de portemonnee van de man uit zijn broekzak gestolen waarna de jongens hard wegrenden. 

De man rende achter de jongens aan en zag de twee wegrijden op een brommer aan de achterkant van het station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nina (2-1-2013 om 18:31)
Dat van dat Noord-Afrikaanse uiterlijk hadden ze van mij weg mogen laten, pas nog was er een oude vrouw berooft door een blanke jongen het heeft dus niks met afkomst te maken!
MotoRob (2-1-2013 om 17:54)
@Mohammed; Waarom niet? Als het aziaten waren had dat er waarschijnlijk gestaan, wel realistisch blijven. Sterkte voor het slachtoffer, hopelijk krijgen ze deze crimineeltjes nog te pakken.
Ed (2-1-2013 om 17:40)
Ja Mohammed als het chinezen waren had het er ook gestaan maar blijkbaar voel je je eigen zwaar aangesproken maar het is nou eenmaal een feit dat de meeste criminelen buitenlanders zijn 70 % van de gedetineerden zijn allochtoon ik kan der niks aan veranderen dat zullen jullie zelf moeten doen
Stop de rechtse leugen (2-1-2013 om 17:39)
Wat een negatieve reacties hier. Afrikanen zijn ook mensen. En mogen die niet roken dan? Dat zal de PVV weer een hoop stemmen opleveren, maar we leven in een vrij land en een beetje toleranter tegenover de buitenlanders zou geen kwaad kunnen. Ik denk dat die man zelf beter had moeten opletten!
CRB (2-1-2013 om 17:05)
Moeilijk he....zelf je geld verdienen! Tjonge....
Jan (2-1-2013 om 16:49)
Is het nog toeval dat de daders een noordafrikaans uiterlijk hadden?
Cookie-instellingen beheren