Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 34 km

Straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2013, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag rond 06.30 uur is een 37-jarige man uit Frankrijk beroofd op de Kanaalweg in Middelburg. 


De man is bij het station aangesproken door twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk van circa 16 jaar oud. Zij vroegen om een sigaret. De 37-jarige man gaf één van hen een sigaret en een vuurtje. Op dat moment is de portemonnee van de man uit zijn broekzak gestolen waarna de jongens hard wegrenden. 

De man rende achter de jongens aan en zag de twee wegrijden op een brommer aan de achterkant van het station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mohammed (2-1-2013 om 16:47)
En waarom moet er dan weer bijstaan dat het Noord-Afrikaanse mensen zijn....
Rien (2-1-2013 om 16:44)
Het zullen weer geen ..... zijn.
Koos S. (2-1-2013 om 16:09)
Natuurlijk, te lui om te werken voor hun geld, dus dan maar stelen. Oppakken zulke lui, en terugsturen naar het vaderland. Vind u mij rasistisch? Dit soort figuren creƫren zelf dit soort reacties. Uiteraard zijn er ook mensen met 'Noord-Afrikaans uiterlijk' die wel normaal kunnen doen. Weet ik ook.
Vlissingse (2-1-2013 om 15:41)
Dit is de oudste smoesje die je kan bedenken, om iemand van zijn portomonee te stelen. Ik sta ook s'morgensvroeg aan de bushalte, en soms wordt ook aan mij gevraagd of ik een sigaret heb( zijn ook met 2man)maar dan reageer ik niet, en dan lopen die 2 weg, omdat de bus net aankomt.
Willem (2-1-2013 om 14:49)
Weer noordafrikaantjes? volgens den haag hebben we geen marok probleem. waarom zijn er dan zoveel te zijn in opsporing gezocht? schop dat tuig het land uit. ze verdienen niet hier te zijn. want aanpassen?? dat verd*mmen ze. te lui om te werken, DUS maar straatrovertje spelen.
Cookie-instellingen beheren