Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 02-01-2013, 14.32 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag rond 06.30 uur is een 37-jarige man uit Frankrijk beroofd op de Kanaalweg in Middelburg. 


De man is bij het station aangesproken door twee jongens met Noord-Afrikaans uiterlijk van circa 16 jaar oud. Zij vroegen om een sigaret. De 37-jarige man gaf één van hen een sigaret en een vuurtje. Op dat moment is de portemonnee van de man uit zijn broekzak gestolen waarna de jongens hard wegrenden. 

De man rende achter de jongens aan en zag de twee wegrijden op een brommer aan de achterkant van het station.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (2-1-2013 om 21:05)
@Mohammed: tja, vraag je dat maar eens af.......
Peter (2-1-2013 om 20:52)
Mohammed, dit keer moet ik je helemaal gelijk geven. Inmiddels weet iedereen dat het overbodig is om erbij te vermelden dat ze een noordafrikaans uiterlijk hebben, dat is bijna altijd. (hoewel.... het hadden ook mensen kunnen zijn met een oost-europees uiterlijk)
Leen de fouw (2-1-2013 om 20:14)
En het gaat maar door deze criminaliteit! En als de dader(s) gepakt worden misschien 20 uur werkstraf? Straks durft niemand meer alleenover straat te lopen en zeker niet in het donker!
Jos (2-1-2013 om 20:12)
@Mohammed. En waarom niet??? Je moet het beestje bij de naam noemen en niet doen of er hier niets aan de hand is. Het is schering en inslag aan het worden met dat tuig.
Mike (2-1-2013 om 19:37)
Mohammed , Sorry dan moeten ze voortaan maar gewoon Marokanen zeggen. Maakt het ook weer wat makkelijker. Anders kunnen het Marokanen,Algerijnen,Tunesiers,Libiers,Soedanesen of Egyptenaren zijn.
Sonja (2-1-2013 om 19:06)
Ik hoop dat ze worden opgepakt. En laat ze dan maar eens hard werken bv dagje zand scheppen zonder te stoppen. Wel 8 uur lang.
Cookie-instellingen beheren