Weerbericht:
In het noordoosten eerst regen, elders opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 41 km

ROG houdt man aan in flat Vlissingen

Toegevoegd: 09-09-2013, 23.35 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) heeft maandagavond in een Vlissings flatgebouw een man aangehouden.


Rond 21.05 uur werd met spoed een ambulance ter plekke gestuurd. De situatie was echter nog niet veilig genoeg en daarom moest het ambulanceteam aan het einde van de straat wachten totdat de politie de situatie onder controle had.

In de tussentijd was ook de ROG ter plekke gevraagd. Diverse onopvallende politievoertuigen spoedden zich naar de flat aan de Molenstraat. Daar waren ook al twee surveillancewagens ter plaatse.

De verdachte werd even voor half elf naar buiten gebracht. Hij werd door de ROG afgevoerd in een onopvallend voertuig.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (11-9-2013 om 11:52)
De opmerkingen zijn hier wederom van een bedroevend niveau. @An: Het is l'Escaut, niet Les Caut. @Loes: Het hoeft helemaal niet om een crimineel te gaan, ook bij psychische hulpverlening kan dit nodig zijn. @Ger: Aan u begin ik niet eens...
Motomar (10-9-2013 om 17:39)
Ambulance was er niet voor niets!als het gaat om iemand die verwart is en ziek is ..triest genoeg..niet als het gaat om een verslaafde gek..want deze aktie is heel erg duur terwijl er misschien andere met ernstig letsel liggen te wachten op snelle hulp en je leest toch niet!dat er iemand gewond was
Teo (10-9-2013 om 16:00)
Loes waarop maak jij uit dat het hier om een crimineel gaat. Lees het stuk maar eens op zeelandnet het betreft een zeer verwarde man.
Sjors (10-9-2013 om 14:32)
Ger, waarom ga je zelf niet bij de politie als je het allemaal zo veel beter kan en weet?
An (10-9-2013 om 14:28)
Dit had voorkomen kunnen worden. Is niet de eerste keer dat de politie daar staat. Mijn ouders wonen er heeel dicht bij, en deze ontwikkeling in deze straat bevalt me niks. Jammer dat er eerst iemand gewond moet raken. Les Caut mag ook wel eens beter reageren hierop!
Nicolien (10-9-2013 om 12:43)
Tot daf je ouders erbij betrokken zijn en de medebewoners alles war eraan is vooraf gegaan al die angst voor de bewoners! Bedankt politie Dat jullie ingegrepen hebben Voordat er wat gebeurde!
Cookie-instellingen beheren