Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Diverse invallen in Arnemuiden

Toegevoegd: 04-10-2013, 02.07 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden hebben speciale eenheden van de politie donderdagavond op diverse locaties invallen gedaan onder leiding van het Landelijk Parket.

Tientallen agenten in kogelwerende vesten, de FIOD, douane en andere diensten hebben invallen en onderzoek gedaan. In de Ooststraat is onderzoek gedaan in een garagebox. In de Akkerlaan en de Steendiep is onderzoek verricht in een woning. Bij beide woningen werd een auto weggesleept door een bergingsbedrijf. Bij de woning in de Steendiep werd ook nog een motor meegenomen.


Omdat het onderzoek op dit moment nog in volle gang is kan op dit moment nog geen informatie worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Harry (5-10-2013 om 14:23)
Maar ondertussen wel wetsovertreders oppakken waar maatschappelijk geen overlast van is. Ook vissers moeten zich aan de wet houden, begrijp me niet verkeerd, maar om ze nou met zoveel polities, met kogelvrije vesten en machtsvertoon aan te houden, is gewoon overdreven. deel 2
Harry (5-10-2013 om 14:22)
Dit is 1 van de (hoofd) redenen waarom ik nooit bij de politie gesolliciteerd heb, ook al zou ik graag agent zijn. De meeste, grote criminelen laten lopen en als ze wel gepakt worden doet justitie en het O.M. vervolgens niets om ze achter de tralies te krijgen. deel 1
K (5-10-2013 om 14:19)
Mensen wordt eens wakker, het gaat hier niet om wat vis, daarvoor vallen ze niet met zoveel geweld binnen. maar eerder om de witte poeders die gewoon op zee aan bakens drijven en door zogenaamde vissers/criminelen opgevist wordt en doorverkocht.
Erik (5-10-2013 om 04:18)
Laat ze maar eens op Yerseke komen! We weten nog allemaal wat er toen gebeurde...
Mister t (4-10-2013 om 19:30)
Goh wat een criminelen zeg, een paar visjes doorpasen, zelfs hier in vlissingen hadden we er profeit van. nu worden ze zeker behandeld als criminelen, terwijl de grootste boeven in denhaag zitten, ergens is het wel logisch dat mensen wat anders gaan verzinnen of niet?
IKuiterremuu (4-10-2013 om 19:26)
@sjaak.... Wat denk jij nou? Dat vissers geen belasting moeten betalen?? Je hebt geen idee wat voor aanslagen ze krijgen! Belachelijk deze actie... allemaal voor wat ondermaatse vis die straks wel aangevoerd moet worden....
Cookie-instellingen beheren