Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Diverse invallen in Arnemuiden

Toegevoegd: 04-10-2013, 02.07 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden hebben speciale eenheden van de politie donderdagavond op diverse locaties invallen gedaan onder leiding van het Landelijk Parket.

Tientallen agenten in kogelwerende vesten, de FIOD, douane en andere diensten hebben invallen en onderzoek gedaan. In de Ooststraat is onderzoek gedaan in een garagebox. In de Akkerlaan en de Steendiep is onderzoek verricht in een woning. Bij beide woningen werd een auto weggesleept door een bergingsbedrijf. Bij de woning in de Steendiep werd ook nog een motor meegenomen.


Omdat het onderzoek op dit moment nog in volle gang is kan op dit moment nog geen informatie worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (4-10-2013 om 18:56)
Tja geld witwassen doen ze in Griekenland al jaren en met succes. Zo goed zelfs dat wij ze nog elk jaar geld toegeven ook. Nee echte criminelen zitten in Brussel en Den Haag en dragen een mooie stropdas met als opschrift “made in Griekenland”.
Sjors (4-10-2013 om 18:21)
Gegokt verloren!! en voor de hypocrieten onder ons die vooraan in de rij staan, als je een kilo tongetjes voor 5 euries kan krijgen of je pens vol gevreten heb bij de wok , vraag je af hoe dit mogelijk is!!!
Erremuu (4-10-2013 om 17:45)
De vissers worden al jaren regels opgelegd, het is bijna onmogelijk om nog normaal te kunnen werken, hoeveel kotters zijn er de afgelopen jaren al aan de wal? om nog wat extra's uit het zware werk te halen zal er inderdaad wel wat worden doorverkocht!! logisch toch?!!!
Bert (4-10-2013 om 17:28)
Gaan ze ook naar de Oost blok landen om het fraude geld terug te halen. Wat hebt dit gekost en wat brengt het misschien. Wat zal het geweldige zijn als de belastingdienst een blunder slaat,dan moeten de vissers een goeie schade claim neer leggen.
Unweit (4-10-2013 om 16:51)
Natuurlijk is deze inval op deze manier gerechvaardigd geweest, al die mensen en middelen worden nie voor niets ingezet want er hangt wel degelijk een behoorlijk prijskaartje aan.
Bert (4-10-2013 om 16:50)
Zeker belachelijk en waar zitten de grootste Fraude deur's in Den Haag en Brussel.. En zeker niet vergeten de Burgermeester's & wethouders.
Cookie-instellingen beheren