Vrachtwagen verliest lading op A58

Toegevoegd: 31-01-2014, 12.12 uur

De verloren lading belandde op de snelweg.
De verloren lading belandde op de snelweg.
1
© Foto: Wouter Tiggelman
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een vrachtwagen met oplegger heeft donderdagmiddag bij Middelburg lading verloren op de invoegstrook van de A58 richting Goes. De ravage heeft tijdelijk overlast veroorzaakt voor het overige wegverkeer.

Nadat de lading omstreeks 12.20 uur losraakte, is een behoorlijke hoeveelheid houten palen, planken en betonnen palen over de hele breedte van de weg terechtgekomen. De chauffeur en een passant zijn onmiddellijk begonnen om de verloren lading op de vluchtstrook te leggen.

Gezien een flink remspoor van ongeveer 35 meter is volgens de politie echter vermoedelijk niet voorkomen dat één of meerdere personenauto's over de lading zijn heengereden. Gezien de beschadigingen op de weg is het volgens de politie aannemelijk dat er andere voertuigen beschadigd zijn geraakt. De politie wil graag met gedupeerden spreken.

De wegbeheerder heeft enige tijd één rijstrook afgesloten voor het wegverkeer. Tegen de chauffeur is een proces-verbaal opgemaakt.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (31-1-2014 om 13:54)
@Frans, de weg rijdt nu al vol met gebakjes...mensen in auto's met 4 wielen zijn dat. die moeten het ALLEMAAL! nog leren. precies hetzelfde. kom maar op met die negatieve reacties
Frans (31-1-2014 om 13:16)
Hoppa, daar gaan we weer! Eerst bij de Westerscheldetunnel nu weer hier. Foutje he? Tja kan gebeuren. Als het zo doorgaat rijdt er over een paar jaar helemaal nergens meer iemand, want dan ligt de weg overal vol met afgevallen lading.