Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 253 km

Ravage bij botsing met vrachtwagen N62

Toegevoegd: 04-06-2015, 16.19 uur - Update: 04-06-2015, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - De Oostbuis van de Westerscheldetunnel is op dit moment afgesloten. Er is een ongeluk gebeurd tussen de Oostbuis en het Tolplein.

De botsing vond rond 14.45 uur plaats. De bestuurder van een vrachtwagen botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een pijlwagen. Door de botsing ontstond een flinke ravage waardoor de weg volledig was geblokkeerd.

De politie stelt een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bij de botsing raakte niemand gewond.

De weg en Oostbuis blijven tot zeker 20.00 uur afgesloten. Een woordvoerder van de Westerscheldetunnel adviseert om te rijden via Antwerpen, en de borden U9 te volgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A.J.Dijkstra (4-6-2015 om 18:34)
Ls, Dat er een ongeluk is gebeurd is erg vervelend en dan hoop je altijd dat het maar blikschade is. Onduidelijk is het nu voor mij waarom bij dergelijke calamiteiten niet direct overgegaan wordt op het verkeer via één buis te laten rijden? Terwijl voor onderhoud dit altijd goed werkt. Het is niet de eerste keer dat een dergelijk ongeluk zorgt voor zo'n overlast. Oefenen, praten daar zijn wij goed in, maar nu er echt iets is wordt het verkeer maar lam gelegd.
De Zeeuw (4-6-2015 om 18:13)
van 14.00 tot 20.00 uur ? Sleep die troep van de weg en ruim het daar morgen op ! Alles staat vast op dit moment, een schandaal.
Marjoke (4-6-2015 om 18:02)
Advies om om te rijden via Antwerpen? Wat een idioterie. Ze kunnen beter het verkeer door 1 tunnelbuis leiden.
Loodgieter (4-6-2015 om 17:47)
Wat een onzin om alles zo lang dicht te houden, net helemaal omgereden via Antwerpen voor een beetje blikschade. Er is niemand gewond, dus aan de kant met die wagens en laat het verkeer er door langs 1 rijbaan.
Jan B (4-6-2015 om 17:24)
Schandalig dat ze de complete weg afsluiten. De gele vrachtwagen kan gemakkelijk wegrijden en het verkeer kan zeer langzaam over de vluchtstrook door rijden. Dit heeft niets met de veiligheid van de hulpverleners te maken. Ik ben voor veilheid maar dit slaat nergens op. Nog even en dan sluiten ze de andere buis ook nog af voor overwaaiend gras.
Cookie-instellingen beheren