Asbest bij uitslaande brand Rilland

Toegevoegd: 24-09-2015, 04.13 uur

Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Bij een aannemingsbedrijf aan de Duivenhoek in Rilland heeft in de nacht van woensdag op donderdag een brand gewoed.

Even voor 02:00 uur brak de brand uit in een loods en was al snel uitslaand uit het dak. De brandweer heeft twee blusvoertuigen en twee waterwagens ingezet. Om meer licht ter plekke te hebben is een hoogwerker en hulpverleningsvoertuig ter plaatse geweest.

Bij de brand is asbest vrijgekomen. De directe omgeving is afgezet en een adviseur gevaarlijke stoffen is ter plaatse gekomen. De asbestverspreiding lijkt beperkt te zijn. De gemeente is ter plaatse om de bewoners zo nodig te ondersteunen.

Voor één persoon die rook had ingeademd is een ambulance ingezet. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Het nablussen en ontsmetten van mensen en materiaal gaat nog enige tijd duren.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750