Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Man rijdt voor negende keer zonder rijbewijs

Toegevoegd: 22-04-2016, 20.00 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond in Middelburg een man aangehouden die voor de negende keer werd betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De politie zag de man rond 13.00 uur rijden tijdens een onopvallende surveillance. Dat gebeurde op de Gerbrandylaan. De politie herkende de bestuurder omdat deze dus al vaker was betrapt op het rijden zonder rijbewijs maar desondanks hier gewoon mee doorgaat.

Toen de politie de persoon staande wilde houden sloeg hij op de vlucht. Even later trof de politie in het Johannes Postkwartier de auto aan. De vriendin en het kind van de man zaten nog in de auto. De bestuurder bleek er te voet vandoor te zijn gegaan.

Niet veel later keerde de automobilist echter terug bij zijn voertuig. Volgens de politie hing hij toen een vaag verhaal op. De man werd aangehouden en de auto werd in beslag genomen. "Hopelijk krijgt de bestuurder een passende straf opgelegd", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Franky (22-4-2016 om 22:36)
Blijkbaar kan meneer wel zijn boetes betalen van de vorige keren, anders kon ie daar ook voor gaan zitten. Maar uiteindelijk kan er ook voor rijden zonder RB gevangenisstraf opgelegd worden. die kant gaat het boefje wel op.
John (22-4-2016 om 21:02)
Als je al acht keer bent aangehouden,dan blijkt de straf onvoldoende te zijn geweest. Dan verwacht ik nu bij de negende keer ook niet meer dan ''dat mag je niet meer doen hoor''.Dat zo iemand dan onverzekerd schade kan toebrengen schijnt niet van belang te zijn bij het toepassen van straf.
Luca (22-4-2016 om 20:49)
Geef die man dan een rijbewijs, zal het geen 10e keer gebeuren. We moeten denken in oplossingen en niet in problemen. Hij heeft blijkbaar een rijbewijs nodig
annie (22-4-2016 om 20:37)
domme man, en zijn kind en vriendin achterlaten in de auto om er te voet van door te gaan.... zou je vriend maar zijn.
Cookie-instellingen beheren