Weerbericht:
Overdag geleidelijk steeds meer zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweeroefening in jachthaven

Toegevoegd: 24-05-2016, 08.16 uur
Door: Manfred Berrevoets & 112Markiezaten

SINT-ANNALAND - Vijf gewonden na een explosie aan boord van een plezierjacht. Dit was het scenario van een brandweeroefening die maandagavond werd gehouden in de jachthaven van Sint-Annaland.


Rond 19.00 uur brak er na een explosie aan boord van een plezierjacht brand uit. Door de explosie viel een van de slachtoffers in het water en moest door de brandweerduikers uit het water worden gehaald. De brandweer van Sint-Annaland en Sint Philipsland bestreden de brand via de steiger waar de boot lag aangemeerd. Door de enorme brand sloeg de brand over naar een naastgelegen plezierjacht.

De brandweer kreeg assistentie van een brandweerboot die een slachtoffer met een gebroken been van de steiger haalde en naar de wal bracht. Volgens de brandweer was het een geslaagde oefening.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren