Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 205 km

Omgekomen vrouw Axel 18 jaar oud

Toegevoegd: 20-02-2017, 16.19 uur
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
Politie-onderzoek op de Hulsterseweg.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

AXEL - Het dodelijke slachtoffer van het verkeersongeluk vanmiddag op de Hulsterseweg bij Axel is een 18-jarige vrouw uit Terneuzen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie is het zwaargewonde slachtoffer een eveneens 18-jarige vrouw. Zij kwam uit Hulst en zat bekneld op de bijrijdersstoel. De Terneuzense vrouw zat volgens de politie achterin. Een reanimatiepoging mocht niet meer baten.

De man die de auto bestuurde bleef ongedeerd en is eveneens 18 jaar oud. Ook hij komt uit Hulst. De politie heeft hem aangehouden voor verhoor. De Hulsterseweg was enkele uren afgesloten voor sporenonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (20-2-2017 om 22:51)
Rij er zo nu en dan ook, vroeger waren die versmallingen daar niet.. levensgevaarlijk zoals het nu is, je moet goed weten wat je doet als je door die versmallingen rijdt en zeker als je wat harder rijdt.. 18 jaar tja totaal geen ervaring dan gaat het zo mis zeker in zo'n situatie.. het is bedoelt om het veiliger te maken maar als die achterlijke versmalling er niet was geweest was er nu geen dode gevallen...
ad (20-2-2017 om 19:57)
Wéér... Alle betrokkenen: Gecondoleerd en veel STERKTE...
R2 (20-2-2017 om 19:31)
Aller eerst een ramp dat iemand zoiets overkomt. Sterkte voor de nabestaanden en degene die hier bij zijn betrokken. Toch kun je ,je afvragen of deze verkeers remmers wel zo veilig zijn als waar ze voor zouden moeten dienen. Het is zeker niet het eerste ongeval dat plaats vindt door of bij een snelheids remmer.
mar (20-2-2017 om 17:12)
Triestig bericht. Sterkte aan allen.
cq (20-2-2017 om 17:00)
Het zoveelste onschuldige slachtoffer van dit ramp scenario hoeveel eenzijdig ongevallen moeten er nu nog gebeuren, wat doen ze tegenwoordig toch achter het stuur anders dan auto rijden, mobieltje of zo iets, zou het nu eens geen tijd worden een vliegende brigade in te zetten en controle of er wel of niet met het mobieltje gewhatsapped wordt, zie het dagelijks op de weg oogje te neer geslagen naar beneden turen op het beeldscherm en scheuren maar wat een zombies! Maar ik zeg niet dat dit de oorzaak is van het ongeval maar de ene naar de andere eenzijdige ongevallen doet bij het stoutste vermoeden.....afleiding!
T (20-2-2017 om 16:55)
Het zal je kind maar wezen. 2 personen naar de knoppen
Cookie-instellingen beheren