Arrestatie 17-jarige jongen voor nieuwjaarsrellen

Toegevoegd: 22-02-2017, 13.41 uur

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft vanmorgen een 17-jarige jongen uit Vlissingen aangehouden. De recherche verdenkt hem van betrokkenheid bij de nieuwjaarsrellen in Vlissingen.

De jongen zou eind december samen met anderen in de Bloemenbuurt brievenbussen hebben opgeblazen. De schade die daardoor is ontstaan wordt geschat op bijna 14.000 euro. De woningbouwvereniging heeft aangifte gedaan van deze vernielingen.

Verder wordt de jongen ook gehoord over andere zaken, zoals het verhandelen van illegaal vuurwerk en het overtreden van de wet Wapens en Munitie. Onder leiding van de Rechter-commissaris is vanmorgen een doorzoeking gedaan in zijn woning.

Het recherche-onderzoek is nog in volle gang. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (22-2-2017 om 19:08)
Een jongetje van 17 jaar woont in Vlissingen als je dat nu leest waar dat ventje al vernielt heeft dat hou je niet voor mogelijk viertienduizend euro vernielt en wat nog meer zei, wat moet daar nu van terecht komen, arme ouders die mede daar verantwoordelijk zijn,
kees (22-2-2017 om 18:30)
Die gast een via een lening alle kosten laten betalen voor de rest van zijn leven en 5 jaar vast zetten
Ben Enenbaas (22-2-2017 om 17:07)
14.000 euro kan die toch niet betalen al werd het hem aangerekend. Dan is die persoonlijk failliet en dan MOET de gemeente ze een uitkering geven in een schuldsaneringstraject voor drie jaar lang en dan zijn ALLE schulden kwijtgescholden. Als men dan gaat werken, moet men zelf meebetalen aan de aflossing dus dat is een stimulans om dan maar die 3 jaar werkloos te zijn (alsof dat toch al niet zo was) in ruil voor gratis geld en onderdak te aanvaarden als "straf". Ironisch om te zien dat de rechtsstaat altijd de zielige overtreders toch weet te belonen met straf. En welwillende mensen die willen aankloppen voor hulp ? Die krijgen dus nix en mogen van de brug springen of het op straat uitvechten met bovenstaande wel bevoorrechte types.
P van D (22-2-2017 om 16:17)
Arrestatie hebben wij niks aan burgemeester !!! Dat heeft u al bij 5 andere jongens gedaan en die lopen ook weer thuis... Meld pas wat in de krant of op internet als er ook een straf word gegeven.. Meld pas iets als er ook betaald word door de verdachte en de familie ook aansprakelijk word gesteld of de moskee voor de schade.. Niet hard roepen we hebben weer een verdachte daar kopen wij niks voor.. Roep pas wat als er ook echt een straf is gegeven, ze hebben 2 maanden de tijd gehad hun sporen te wissen dus hij gaat zo weer vrijuit pfffffff
zeeuw (22-2-2017 om 15:00)
voor alle kosten oplaten draaien al is het tot de laatste snik
Danny (22-2-2017 om 14:35)
Misschien nu al beslag leggen op de komende uitkering? Jammer dat zulke gasten het meestal zelg niet moeten gaan betalen. Triest spul.