Weerbericht:
Bewolkt en nat weekeinde
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Gewonde bij auto-ongeluk A58 Rilland

Toegevoegd: 07-04-2017, 18.52 uur - Update: 07-04-2017, 21.41 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een eenzijdig auto-ongeluk op de A58 bij Rilland is vrijdag aan het begin van de avond iemand gewond geraakt.


Het slachtoffer reed samen met haar kinderen over de snelweg richting Vlissingen en botste rond 18.00 uur met haar auto tegen de rechter vangrail op de brug over het Schelde-Rijnkanaal. Dat zou zijn gebeurd na een uitwijkmanoeuvre.

De brandweer werd opgeroepen maar geen van de inzittenden raakte bekneld. De brandweer is nog wel ingezet om het wegdek te reinigen. Het verkeer kon gewoon passeren want alleen de vluchtstrook was dicht. Desondanks ontstond er wel wat oponthoud.

Bergingsbedrijf Van Hoek heeft de auto getakeld en rond 18.45 uur was de weg weer helemaal vrij.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jamilla baselier (9-4-2017 om 11:18)
@chantal zou je je dan willen melden als getuige? Dit is voor de vrouw van het eenzijdig ongeval noodzakelijk voor haar verzekering. Zolang zich geen getuigen melden zal ze ook niks van de schade terug krijgen. Dan nog niet gesproken over emotionele schade! Groetjes jamilla
Chantal (8-4-2017 om 19:29)
Zij zat 2 auto's achter mij. Persoon voor haar was druk met zijn mobiel bezig. Voor mij moesten ze flink remmen, alleen de auto voor haar zag dit vrij laat (omdat hij met andere zaken bezig was dan autorijden) en kreeg dit nog net aangeremd.
AntiGSM (7-4-2017 om 22:27)
Ook hier lijkt het mij niet helemaal verkeerd om naar getuigenverklaringen te vragen, er moet dan toch iemand de oorzaak zijn geweest voor deze uitwijkmanoeuvre? Die moet dan toch minstens gehoord worden lijkt me.
Cookie-instellingen beheren