Weerbericht:
Regenachtig, overdag geleidelijk droger. Maandag enkele (winterse) buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ernstig ongeluk Noordwelle

Toegevoegd: 21-04-2017, 12.07 uur - Update: 21-04-2017, 15.52 uur
Door: Manfred Berrevoets

NOORDWELLE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Recreatieverdeelweg (N652) bij Noordwelle is vanmorgen een man ernstig gewond geraakt. Een ander liep lichtere verwondingen op.


Het eenzijdige ongeval vond rond 10.45 uur plaats tussen Burgh-Haamstede en Noordwelle. De bestuurder van een bestelbus verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig, kwam naast de weg terecht om vervolgens in een sloot tot stilstand te komen. De bestuurder van de bestelbus reed richting Renesse.

In de auto zaten een 18-jarige inwoner uit Renesse en een 21-jarige man uit Drunen. De Zeeuw is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes vervoerd. Hij mocht het ziekenhuis na onderzoek weer verlaten. De man uit Drunen is met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Volgens de politie was hij aanspreekbaar maar meer details over zijn letsel zijn niet bekend.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval en maakt een proces-verbaal op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren