Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist ongeluk Goes vanmiddag voorgeleid

Toegevoegd: 31-10-2018, 09.55 uur
Het fatale ongeluk vond plaats bij een fietsoversteekplaats.
Het fatale ongeluk vond plaats bij een fietsoversteekplaats.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De 19-jarige man uit Kloetinge die zondag werd aangehouden na het ongeluk waarbij twee fietsers omkwamen, wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.


Volgens de politie zal vanmiddag door die Rechter-Commissaris worden bepaald of de man nog langer vast moet blijven zitten. Na zijn aanhouding zondagochtend werd hij na een eerste verhoor in overleg met de officier van justitie al in verzekering gesteld.

De politie liet zondag weten dat de man maximaal drie keer 24 uur vastgehouden mocht worden en dat zijn rijbewijs was ingenomen. De man bleek als beginnend bestuurder vier keer te veel alcohol gedronken te hebben om nog te mogen autorijden.

Bij het ongeluk op de Van de Spiegelstraat kwamen een 33-jarige vrouw uit Goes en haar 30-jarige vriend uit Macedonië om het leven. Ze waren op slag dood.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bumper: (31-10-2018 om 14:45)
Waarom zou men discussiëren over vrijlaten of niet? Gewoon vast houden gezien zijn verleden met ook aso rijgedrag. Ik kan niet begrijpen dat de rechterlijke macht überhaupt durft te denken aan vrijlaten.
anoniem (31-10-2018 om 11:34)
zal natuurlijk wel vrijgelaten worden met een lichte straf is natuurlijk nederland.... opsluiten en laten boeten zeg ik!!
camiel (31-10-2018 om 11:17)
Een handig advocaatje zal hem op zwijgplicht wijzen. De verdachte heeft geen antwoord dus. De advocaat zal het op een geheugenstoornis door de alcohol gooien waardoor er slechts parkje schoffelen als straf volgt. Nu staat hierop maximaal 4 jaar straf.Dus na 2 jaar staat dit stuk onbenul weer buiten. Pakt zijn leven weer op, en laat de nabestaanden achter met leed voor de rest van hun leven. Het schoffie zal zijn les niet leren, en zoeft binnen een paar jaar met opnieuw een bezopen kop over de wegen
Cookie-instellingen beheren