Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist fataal ongeluk had gedronken

Toegevoegd: 28-10-2018, 10.37 uur
Na het ongeluk is de automobilist nog zo’n 450 meter doorgereden.
Na het ongeluk is de automobilist nog zo’n 450 meter doorgereden.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De 19-jarige automobilist uit Kloetinge die vannacht in Goes twee fietsers doodreed had te veel alcohol gedronken. Dat meldt de politie.


Na het ongeluk reed de automobilist met zijn zwaar beschadigde voertuig nog zo’n 450 meter verder. Hij stopte uiteindelijk op de Patijnweg, vlakbij de nieuwe rotonde op het Kazerneplein. De bestuurder kon vervolgens worden aangehouden en worden overgebracht naar het politiebureau.

Volgens een politiewoordvoerder heeft de man daar een ademanalyse moeten ondergaan. Daaruit is naar voren gekomen dat de man onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Hoeveel de man precies op had, is niet bekend gemaakt. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex en zal daar verder gehoord worden.

Het sporenonderzoek op de Van de Spiegelstraat (N289) kon rond 09.45 uur volledig worden afgerond. De weg kon even later ook weer helemaal open. De gemeente Goes heeft het wegdek gereinigd. Volgens de politie is over de identiteit van de slachtoffers nog niets bekend. Eerder werd al wel duidelijk dat het gaat om een man en een vrouw.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bill (30-10-2018 om 07:09)
@Rick: ik ben geen advocaat. Er moet staan: Zeker niet te hard rijden EN met alcohol op. Ik sluit me dus bij jou aan: alcohol op? Niet rijden! Maar dat lijkt me duidelijk uit mijn betoog!
Rick (29-10-2018 om 23:17)
Bill: je bent waarschijnlijk de advocaat van de verdachte?? Zeker niet te hard rijden met teveel alcohol op!??? HELEMAAL NIET RIJDEN MET TEVEEL ALCOHOL OP! Al of geen voorrang is niet aan de orde; je moet te allen tijde tijdig kunnen stoppen bij plotseling opdoemende objecten (fietsers, overstekend wild, huisdieren etc.) Dit sujet blijft een moordenaar!
Bill (29-10-2018 om 18:51)
Het verkeerslicht knippert op dat tijdstip. Betekent dat de standaard regels moeten worden toegepast. Hier staan haaientanden en verkeersborden waardoor duidelijk is dat de auto voorrang heeft en de kruisende fietsers voorrang moeten verlenen. Neemt niet weg dat er extra voorzichtigheid moet worden betracht bij een geel knipperend licht. Zeker niet te hard rijden met teveel alcohol op!! Immers moet er van een goed bestuurder worden verwacht dat hij of zij fouten van een ander opvangt. Misschien is het wel verstandig om dit verkeerslicht continue te laten werken, zeker in het weekend bij uitgaand verkeer.
Henk (29-10-2018 om 18:45)
Sommigen hier lijken maar 1 ding te willen en dat is wraak op de automobilist. Daar hebben we ook niets aan ! en ik vind het triest , alsof hij opzettelijk een aanslag pleegde.
adrie (29-10-2018 om 12:27)
Drank moest helemaal verboden worden als je een auto bestuurd.... ook geen 1 glas.... gewoon NIETS!!!!. Kun je jezelf later ook niet verwijten dat het van de drank komt. Twee mensen dood gereden omdat je zo nodig met drank achter het stuur moest gaan racen.... en dan nog maar 19 jaar zijn pfff....straf kan niet hoog genoeg zijn. Hij heeft twee mensen hun toekomst ontnomen... laat de rechter het maar bij hem doen
pollewops (29-10-2018 om 12:01)
Bijna dagelijks zijn er wel berichten over dronken bestuurders en hun slachtoffers. Dat er dan nog mensen zijn die denken dat zulke "waarschuwingen"niet voor hun gelden is onbegrijpelijk Heel veel sterkte aan familie en vrienden van de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren