Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Onderzoek dodelijk ongeluk Goes afgerond

Toegevoegd: 28-10-2018, 09.27 uur - Update: 28-10-2018, 09.44 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Het sporenonderzoek op de plaats waar vannacht in Goes twee fietsers omkwamen bij een botsing met een auto is afgerond. Het onderzoek naar de toedracht loopt nog.

Op de oversteekplaats op de kruising van de Van de Spiegelstraat, de Voorstad en de Kloetingseweg werd rond 04.20 uur een fiets geraakt door een zwarte Peugeot 206. De slachtoffers belandden veertig meter van de oversteekplaats op het wegdek. Er werden nog ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen maar de hulp mocht niet meer baten.

Na het ongeluk is de automobilist met zijn zwaar beschadigde voertuig nog zo’n 450 meter verder gereden om uiteindelijk te stoppen op de Patijnweg, vlakbij de nieuwe rotonde op het Kazerneplein. De bestuurder, een 19-jarige man uit Kloetinge, kon worden aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiebureau en zal worden gehoord over de aanrijding.

De afdeling Verkeers Ongevallenanalyse (VOA) van de politie heeft tot circa 09.45 uur onderzoek gedaan. Inmiddels is de gemeente Goes bezig met het schoonmaken van het wegdek. De auto is inmiddels getakeld door bergingsbedrijf De Moor.

De identiteit van de twee slachtoffers is overigens nog niet bekend gemaakt. Vanochtend maakte de politie al wel bekend dat het gaat om een man en een vrouw. Op Instagram schrijven de Goese wijkagenten dat het ongeluk twee jonge levens heeft geëist maar de exacte leeftijden zijn nog niet bekend gemaakt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Aretha Schoenmakers (29-10-2018 om 18:13)
ik weet niet of die haaientanden ook werken als het verkeer +100km/u komt aanvliegen. in dat soort situaties waar dat voorkomt en niet anders kan plaatst de overheid meestal ongelijkvloerse voorzieningen, omdat dat soort snelheden gewoon veel te gevaarlijk zijn voor voetgangers. die hebben niet eens te tijd om weg te springen al zouden ze het zien aankomen, maar daar gaat het gewoonweg veel te hard voor. dat is dus de reden dat de snelheidslimiet binnen de bebouwde kom op 50km/u gesteld is. dus het haaientanden "had je maar uit moeten kijken voor de dolle dronkenman" verhaal ga ik niet in mee, vind ik eerlijk gezegd beneden alle sociale peil en getuige van totaal onbenul. toon eens respect !
Nico Huijssoon (28-10-2018 om 16:27)
Wat een ontzettend triest bericht. Twee mensen in de bloei van hun leven uit dit leven weggerukt. Dat er weer alcohol in het spel is verbaast mij niet. Door mijn ervaring met alcohol en de voorlichting die ik op scholen heb gegeven heb ik veel geleerd over de mentaliteit omtrent alcoholgebruik. Er heerst nog steeds de gedachte dat 1 of 2 biertjes wel kan. Wel, het is onomstotelijk bewezen en dus zo klaar als een klontje dat 1 of 2 alcoholische drankjes een zeer sterke, en dus bepalende invloed hebben op ons inschattingsvermogen en niet te vergeten ons reactie vermogen. Zeker t.a.v. beginnende bestuurders.. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte bij het verwerken verwerken van dit grote verdriet.. Nico Huijssoon.
Anoniem (28-10-2018 om 16:11)
Wat moeten de ouders van beide partijen zich rot geschrokken/verdrietig/machteloos zijn na het horen van dit nieuws. Heel veel sterkte voor de nabestaanden!
Ina (28-10-2018 om 13:08)
Wat ontzettend erg! 2 jonge levens afgenomen door iemand die het nodig vindt om met teveel alcohol tóch te gaan rijden. Hoe kun je dat risico nemen??? Maar het zullen je kinderen maar zijn......
Anja (28-10-2018 om 12:42)
Wat een vershrikkelijke ramp voor iedereen zeg !!!!!!°
raya (28-10-2018 om 12:02)
Ik weet niet wie er fout is geweest maar er staan wel haaientanden bij de fietsoversteekplaats. Dat neemt niet weg dat dit een verschrikkelijk ongeluk is geweest. Misschien hadden ook de fietsers te diep in het glaasje gekeken. En de bestuurder van de auto zijn hele leven laten lopen of fietsen of met openbaar vervoer. Zo te zien aan de schade heeft hij ook niet zachtjes gereden. Veel sterkte voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren