Weerbericht:
Opklaringen en vrijwel droog. Woensdag enkele buien en veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Volgende week eis in moordzaak Vlissingen

Toegevoegd: 21-01-2019, 15.17 uur
Onderzoek bij de woning van het slachtoffer.
Onderzoek bij de woning van het slachtoffer.
© Foto: Roland de Jong / Provicom (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De 35-jarige F. M. en de 34-jarige A. M. uit Vlissingen horen maandag 28 januari welke straf officier van justitie Gunnar van der Hofstede voor hen in petto heeft naar aanleiding van de dood van hun landgenoot Hussein Abdillahi.


De twee mannen van Somalische komaf en illegaal in Nederland verblijvend, werden opgepakt nadat op 22 september 2016 in zijn woning aan de Anjelierenlaan in Vlissingen het lichaam van  Abdillahi werd aangetroffen.

Beide verdachten ontkennen ook maar iets met de dood van Hussein Abdillahi te maken te hebben gehad. Vast is komen te staan dat de beide mannen, die overigens in de woning van het slachtoffer verbleven, voor of na diens dood in de woning zijn geweest en misschien ook wel tijdens.

Ook is na uitvoerig forensisch onderzoek duidelijk geworden dat Abdillahi niet is overleden doordat hij zou zijn gevallen, maar als gevolg van ernstig hersenletsel dat het gevolg was van zeer ernstig toegebracht letsel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rb (22-1-2019 om 15:48)
Komen ze er lekker mee wg Klaas. Gewoon bestraffen volgens de wetgeving van Somalië, daar hanteren ze de doodstraf..
Klaas (21-1-2019 om 20:33)
Gewoon het land uit trappen enin eigen land laten zitten. Nooit meer toelaten
Cookie-instellingen beheren