Weerbericht:
Buiig. Morgen overdag tijdelijk droog, later regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie grijpt in bij conflict in Terneuzen

Toegevoegd: 03-11-2019, 13.38 uur - Update: 04-11-2019, 12.01 uur
Er is tot nu toe door geen van de betrokkenen aangifte gedaan.
Er is tot nu toe door geen van de betrokkenen aangifte gedaan.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong / Provicom

TERNEUZEN - De politie heeft vannacht ingegrepen bij een conflict in het uitgaansgebied van Terneuzen. Eén persoon is hierbij aangehouden.


In de Nieuwstraat raakte een groep dronken Engelse toeristen in conflict met enkele andere café bezoekers. Wat de aanleiding hiervoor was, is niet duidelijk. Agenten dreven de groepen uiteen. Een hondengeleider van de politie verleende ook assistentie. Deze zette diensthond Zorro in.

De politie heeft één dronken Engelsman aangehouden voor het verstoren van de openbare orde en het belemmeren van de hulpdiensten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Eerstallefeitenweten (4-11-2019 om 18:48)
Dus dat er engelse toeristen betrokken waren word vermeld maar dat het gevecht veroorzaakt werd door turken niet? En dat de politie hen liet gaan maar een ander wel moeten oppakken. Lekker makkelijk om zo'n kut verhaal online te zetten. Half wat hier instaat is niet eens correct????
TT (4-11-2019 om 09:39)
Wederom zeer kort door de bocht Japie. Misschien emigreren naar ideale landen als Spanje of Italië ?
Japie 12 (3-11-2019 om 15:26)
Snap je nu dat jongeren en groepen massaal hulpverleners e.d. lastig vallen en hinderen en rellen ??? Niemand doet er iets aan en Politie stuurt ze gewoon weg hahaha.. Dat schrikt af zeg, zouden ze het nu nooit meer doen oom agent ? Weetje wat ze in Spanje of Italie dan doen ? Iedereen die meedeed oppakken en materiele schade vergoeden en elke persoon 1000 euro boete wegens ordeverstoring.. Dan doen ze het nooooooit meer !! Maar nu weten ze dat er geen straffen komen dus ze blijven echt wel weer uitdagen, zal me niks verbazen het Turken en Koerden ofzo waren of die jeugd van vorige week... Wat een slappe hap, trots op Nederland pfffffffffff