Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Overleden man gevonden Oesterdam Tholen

Toegevoegd: 17-10-2020, 10.10 uur - Update: 17-10-2020, 15.25 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij de Oesterdam (N659) tussen Rilland en Tholen is zaterdagochtend een overleden man gevonden. Dat meldt de politie.


De man werd volgens een politiewoordvoerder rond 09.00 uur gevonden onderaan een steiger bij het haventje nabij de Bergsediepsluis. De politie laat weten onderzoek te doen naar de toedracht van het overlijden. "Op dit moment sluiten we geen enkel scenario uit", zo laat de politie weten.

Zowel de tactische als de technische recherche zijn ter plekke voor onderzoek. Rechercheurs in witte overalls hebben inmiddels een eerste onderzoek gedaan rondom het lichaam. De toegang naar de haven is afgezet en wandelaars worden op afstand gehouden van de vindplaats. Kort na het middaguur arriveerde ook een brandweerploeg om assistentie te verlenen.

Rond 12.35 uur meldde de politie dat het onderzoek nog volop gaande was en dat ook de politiehelikopter zou worden ingezet.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren