Weerbericht:
Overdag (onweers)buien, later in het westen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Zes boetes en arrestatie na overtreden avondklok

Toegevoegd: 10-04-2021, 10.17 uur
Zes boetes en arrestatie na overtreden avondklok
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie heeft vannacht in een loods aan de Molenvlietsedijk in Tholen een groepje jongeren aangetroffen die de avondklok overtrad. Eén van hen werd aangehouden omdat hij de bevelen van de politie niet opvolgde.


De politie kreeg net voor 04.00 uur een melding dat er verschillende personen in een loods zouden zijn. Meerdere eenheden werden op pad gestuurd en ter plekke troffen agenten een aantal jongeren in de leeftijd tussen de 17 en 21 jaar aan. Het bleek te gaan om zes personen. Zij kregen een bekeuring voor het overtreden van de avondklok. Ook werd hen gevorderd de loods te verlaten.

Een 18-jarige man uit Tholen gaf daar geen gehoor aan. Volgens de politie gedroeg hij zich recalcitrant en werd hij uiteindelijk aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (10-4-2021 om 19:58)
avondklok is letterlijk een straat verbod. ik lees toch echt dat ze in een loods de avondklok de overtraden?????? het moet niet gekker worden toch
Piertj (10-4-2021 om 15:16)
@R2 Sterker nog.. De politie leeft daarvoor. Deze boete kan met gemak aangevochten worden trouwens laat je vooral niet gek maken.
Blikje cola (10-4-2021 om 14:37)
HAHA, wat is die politie toch een lachertje geworden.
Bewoner (10-4-2021 om 14:35)
Bij ons in de Bloemenlaan in Vlissingen staan er elke avond wel tien man . Ze zitten in auto,s en gooien hun afval in het plantsoen. A sociaal volk. Maar geen politie te zien.
divar (10-4-2021 om 12:53)
behoorden deze jongeren tot een gezin zo niet zijn ze strafbaar
Michel (10-4-2021 om 12:35)
@Aciel van ´t Hof, een lompe reactie, je zult er anders overpraten als dit inderdaad terug moest komen.
Cookie-instellingen beheren