Weerbericht:
Vannacht helder, overdag zonnig en landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar

Toegevoegd: 18-04-2021, 18.28 uur
Mountainbiker mishandelt appelgooiende wandelaar
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DISHOEK - Op het duinpad bij Dishoek (Koudekerke) is zondagmiddag een 66-jarige wandelaar uit Vlissingen mishandeld door een mountainbiker. Dat gebeurde nadat de wandelaar een appel naar een mountainbiker had gegooid die hem 'van de sokken' had gereden. De politie zoekt getuigen.


De Vlissinger liep rond 14.00 uur over het duinpad toen hij volgens de politie van de sokken werd gereden door twee mountainbikers. De wandelaar schrok en gooide een appel naar de fietsers. Vervolgens passeerden twee andere mountainbikers die vermoedelijk bij de eerste twee hoorden. Eén van de laatstpasserende fietsers gaf de wandelaar tijdens het passeren een dreun, zo schrijft de politie op Facebook.

Na het incident fietsten de mountainbikers met hoge snelheid door. Door de uitgedeelde klap viel de wandelaar in de bosjes. Hij liep hierdoor een hoofdwond op. De Vlissinger heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak nu in onderzoek. Getuigen worden gevraagd om te bellen met 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (18-4-2021 om 21:53)
@middelburger, als je mij voor m'n sokken rijdt krijg je van mij een steen voor je kop. Die fietsers kunnen ook normaal passeren lijkt mij.
Koos P. (18-4-2021 om 21:15)
Is ook niet netjes om met dingen te gaan gooien. Ook niet netjes om vervolgens te gaan slaan. Als je schrikt omdat er zo nu en dan een mtb'er passeert, zoek dan een ander pad om lekker te gaan wandelen. Maar nee, sommige mensen zijn echt uit op de confrontatie. Heel kinderachtig!!
Lezer (18-4-2021 om 21:06)
@Mic ben ik niet met je eens Mountainbikers kan je niet net wielrenners vergelijken Hele andere positieve cultuur !
Rini de jonge (18-4-2021 om 20:35)
Als jij klappen uitdeelde beland je in torentijd vriend middelburgertje grote mond met een klein hartje
K (18-4-2021 om 19:48)
Beide partijen moeten hun verstand eens gebruiken! Waar ben je mee bezig? Doe toch eens normaal naar elkaar, respect voor wandelaars, wielrenners, mountainbikers enz, enz.
Middelburger (18-4-2021 om 19:27)
Als je naar mij een appel gooit.... krijg je ook klappen vriend !!!
Cookie-instellingen beheren