Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Illegaal vuurwerk gevonden na overlastmeldingen Oost-Souburg

Toegevoegd: 02-12-2021, 17.59 uur
Het vuurwerk dat gevonden is in de woning in Oost-Souburg.
Het vuurwerk dat gevonden is in de woning in Oost-Souburg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

OOST-SOUBURG - Na diverse overlastmeldingen van vuurwerk is het vuurwerkteam van de politie langs gegaan bij een woning in de Ahornstraat in Oost-Souburg. Hier werd illegaal vuurwerk gevonden.


De politie vorderde de bewoner al het aanwezige vuurwerk uit te leveren. Deze gaf aan dat er twee shells in zijn schuur lagen en dat hij verder niets had liggen. Nadat hij de politie de shells had overhandigd werden er in de schuur nog een aantal cobra's aangetroffen. Ook deze zijn door ons in beslag genomen.

De bewoner heeft twee misdrijven gepleegd voor de Wet op de Economische Delicten, bezit van illegaal vuurwerk en het niet voldoen aan de vordering tot uitlevering van het aanwezige vuurwerk. Het vuurwerk zal onderzocht worden waarna proces verbaal wordt opgemaakt tegen de verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (5-12-2021 om 10:02)
Sat: Afschaffen voor alleen mensen die niet met vuurwerk om kunnen gaan is geen optie, daar valt niet op te controleren. Maar als je het totaal afschaft, gaat iedereen wat anders verzinnen. Dat is hetzelfde als dat je iets niet mag van je ouders, dat voedt je juist om het wel te doen
bonk (4-12-2021 om 16:47)
tot ze gewond zijn kunnen ze staan blijten aan het ziekenhuis stelletje idioten
sat (3-12-2021 om 19:40)
Zeeuw denk u eens naar brandwonden ziekenhuis is moet gaan heb er zelf ook in gelegen heb ook diverse goeie vrienden verloren 1 kabinet heeft gelijk afschaffen voor degene die er niet mee kunnen omgaan ze weten niet beter 2 ongevaccieneerde heeft nog geen corona gevoeld maar wel het bed van ander opgeist dat vindt ik niet juist wel de lusten niet de lasten zou ik zeggen of sta achteraan denk daar is aan
Michel (3-12-2021 om 15:42)
@camiel en Rick, Politie kan niet overal tegelijk zijn. Jullie kunnen ze helpen, gewoon doorgeven als je weet waar vuurwerk aanwezig is.
Zeeuw (3-12-2021 om 14:28)
Is allemaal schuld van 2 dingen. 1 : Kabinet dat Nederlands vuurwerk afschaft. 2 : Ongevaccineerde mensen. Die zijn de oorzaak van het afschaffen. Nu komt er alleen maar meer illegaal vuurwerk het land in. Maarja ik zal het wel verkeerd zien
Rick (3-12-2021 om 09:57)
Gevaar gevaar: hoezo verbieden...het is al lang verboden! Daarom is het illegaal, snap je? Camiel: inderdaad...er zijn trouwens nog wel een paar plekken, ook in Z-Vl. waar de politie de grote afwezige is!
Cookie-instellingen beheren