Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij (15) Middelburg overleden

Toegevoegd: 12-01-2022, 15.22 uur
De jongen is vandaag aan zijn verwondingen overleden.
De jongen is vandaag aan zijn verwondingen overleden.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 15-jarige jongen die zondag zwaargewond raakte bij een steekpartij in Middelburg is overleden. De politie heeft zicht op twee verdachten, zij zijn voortvluchtig.


Het slachtoffer werd neergestoken bij een grasveld op de hoek van de Meanderlaan en De Overloper. De gewonde werd vervolgens naar de Roozenburglaan gebracht. Daar werd de jongen behandeld in een ambulance om vervolgens met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht. Daar is de jongen vandaag aan zijn verwondingen overleden.

Na de melding van het steekincident is de politie met een onderzoek gestart. Zo is een sporenonderzoek ingesteld op de plaats delict. In de omgeving werd met een speurhond gezocht. Met een politiehelikopter werden luchtfoto's gemaakt. Ook werden meerdere getuigen verhoord. 

Maandag hebben politieduikers in de buurt van de Meanderflat in een water gezocht. Wat zich precies heeft afgespeeld wordt nog onderzocht. Door de resultaten van het onderzoek kreeg de politie zondag al zicht op de identiteit van twee verdachten, namelijk twee jongens, die niet in Middelburg wonen. 

De politie heeft dit tweetal ondanks herhaalde pogingen nog niet kunnen arresteren. Ze zijn voortvluchtig. De politie roept dit tweetal op om zich zo snel mogelijk op een politiebureau te melden.

De politie vraagt jongeren om te stoppen met het verspreiden van opruiende foto's van mogelijke betrokkenen bij de steekpartij. Zo wordt onder andere veelvuldig een foto van een meisje gedeeld. De politie is bekend dat deze signalen rondgaan. Dit heeft totaal geen meerwaarde voor het politieonderzoek en schaadt de betrokkenen. 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (12-1-2022 om 17:27)
Diep triest, gecondoleerd voor de nabestaanden. Ik hoop wel dat de dader volwassen gestraft gaat worden.
een gast (12-1-2022 om 17:07)
De familie wens ik veel sterkte voor de toekomst , verder hoop ik dat de dader heel snel word gevonden en een zeer zware straf krijgt. Het word tijd dat er in Nederland eens echte straffen worden uitgedeeld, als voorbeeld voor alle idioten die denken dat ze met dit soort vergrijpen weg komen met taak straffen of andere lichte straffen .
Joop (12-1-2022 om 16:20)
Wat een enorm triest bericht! Vreselijk..
Janspommerans (12-1-2022 om 16:02)
Wat ontzettend triest dat dit leven ruw is beëindigd. Heel veel sterkte voor de familie van Tim! Aan de 2 jongens: gepakt wordt je toch wel maar door jezelf te melden sta je er misschien nét iets beter voor!
kees van belzen (12-1-2022 om 15:51)
Niet normaal 15 jaar wezen en vermoord worden zou de overheid ook niet eens zien dat het zo niet kan de straffen zijn belachelijk . Heel veel sterkte voor de nabestaanden
Daniëlle (12-1-2022 om 15:46)
Wat erg....gecondoleerd en veel sterkte voor de nabestaanden. Heb zelf een zoon van 14 en kan me niet voorstellen in wat voor hel deze ouders terecht zijn gekomen....en waarom? Hier is nooit een goede reden voor. Nogmaals sterkte, rest in peace Tim
Cookie-instellingen beheren