Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Forensische Opsporing doorzoekt woning Goes

Toegevoegd: 28-01-2022, 13.14 uur - Update: 28-01-2022, 13.37 uur
Door: Remi Mesu

GOES - De Forensische Opsporing is bezig met sporenonderzoek in een woning in Goes. Vermoedelijk speelt het huis een rol in de schietpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag gebeurde.


Het onderzoek in de woning aan de Willem Zelleweg is al vanaf 12.00 uur bezig. Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn in de woning bezig. In de omgeving van de woning houden verschillende agenten een buurtonderzoek.

Waar de politie op dit moment naar zoekt is nog niet bekend. Een woordvoerder van de politie kan daar nog geen uitspraken over doen. Vermoedelijk speelt de woning een rol in de schietpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond op het Geldeloozepad in Goes.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jtg (28-1-2022 om 15:12)
Ze zullen geenbroodjehamburger zoeken anders naar de mac
VdVonck (28-1-2022 om 15:07)
Dit huis hebben wij nog bezichtigd vorig jaar. Goede keuze geweest om geen bod uit te brengen. Wie weet wat voor volk je er aan de deur krijgt.
Cookie-instellingen beheren