Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zes tips over gewapende overval Aldi Zierikzee

Toegevoegd: 13-04-2022, 15.15 uur
De politie is nog steeds op zoek naar de drie daders.
De politie is nog steeds op zoek naar de drie daders.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant / HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - De politie heeft zes tips gekregen naar aanleiding van de flyeractie en de uitzending van Opsporing Verzocht over de gewapende overval op de Aldi-supermarkt eind januari in Zierikzee.


Op de bewuste zaterdagavond 29 januari kwamen kort voor 20.00 uur drie jonge daders de supermarkt aan de Grevelingenstraat binnen. Eén van hen dwong een medewerker om een kassa en een rek met tabakswaar te openen. Zijn handlangers graaiden elders in winkel wat buit bij elkaar. Vanaf de Aldi vluchtte het drietal, via de Krabstraat, de woonwijk Poortambacht in. De buit bestond uit wat geld en een aantal pakjes sigaretten.

Omdat de daders nog altijd niet zijn achterhaald, hield de politie onlangs een flyeractie in de wijk Poortambacht. Ook werd gisteren bij Opsporing Verzocht aandacht besteed aan de zaak. Dit leverde in totaal zes tips op, zo meldt de politie. De recherche gaat de binnengekomen tips nu onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren