Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt camerabeelden van overvallers Zierikzee

Toegevoegd: 02-02-2022, 19.30 uur
Bij de overval raakte niemand gewond.
Bij de overval raakte niemand gewond.
© Foto: Roland de Jong
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Het onderzoek naar de overval afgelopen zaterdagavond op een supermarkt in Zierikzee is in volle gang. De politie roept hulp van omwonenden en getuigen in. Ook vraagt het rechercheteam om camerabeelden waarop de daders mogelijk te zien zijn, met hen te delen.


Het drietal kwam de winkel aan de Grevelingenstraat kort voor 20.00 uur binnen, de sluitingstijd van de zaak. Volgens de politie waren de overvallers in het zwart gekleed en droegen zij bivakmutsen. De drie gingen er vervolgens met onbekende buit vandoor. Welke richting de drie uitgingen, is nog niet duidelijk. Ze werden ook niet meer aangetroffen.

Mensen die getuige zijn geweest en nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen zich melden via 0900-8844. Wie anoniem wil blijven kan zijn of haar informatie delen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook vraagt de politie aan bewoners van onder meer de straten: Krabstraat, Zeesterpad, Kreeftstraat en Haringvlietstraat om hun eventuele camerabeelden (ook deurbelcamera) te controleren. Mogelijk staan de daders hierop.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren