Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 31 km

E-biker ernstig gewond na ongeval Poelendaeleweg Middelburg

Toegevoegd: 15-09-2023, 18.18 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Bij een ongeval op de Poelendaeleweg in Middelburg is aan het eind van de middag een e-biker ernstig gewond geraakt. De Rotterdamse traumahelikopter werd opgeroepen.


Het ongeval gebeurde omstreeks 17.20 uur op de kruising met het Banckertplein. Door nog onbekende oorzaak kwam de bestuurder van een busje met een e-biker in botsing. De fietser kwam hierbij ten val en raakte ernstig gewond. Naast de ambulancedienst werd ook de Rotterdamse traumahelikopter ter plaatse gestuurd.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens onder begeleiding van de rapid responder naar een rendez-vousplaats bij Heinkenszand gebracht. Daar is het Mobiel Medisch Team geland om zich over het slachtoffer te ontfermen. Na het medisch onderzoek is het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft de omgeving van het ongeval afgezet ten bate van een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer werd door meerdere agenten langs de ongevalslocatie geleid.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CRB (18-9-2023 om 10:17)
is ook een vreselijk punt daar......
rianne (16-9-2023 om 11:10)
Ik weet niet hoe het gebeurd of wie er schuldig is, maar ik weet wel dat iedereen haastig is tegenwoordig. In een auto kun je zien hoe snel je rijdt en op een e-bike kun je ook je snelheid regelen. Je hoeft niet op stand turbo te fietsen.
VdVonck (16-9-2023 om 08:38)
Dit is geen E-bike maar een Pedelec.
Loes (16-9-2023 om 07:40)
Als je een kruising naderd ga je toch je snelheid minderen om tijdig te kunnen remmen. Ik zal echt van een andere vreemde kant komen. En dat het dan normaal is hard door blijven rijden en laatste moment hard remmen ( is ook duurzaam maar niet heus) en niet meer uitkijken en zo.dicht mogelijk op je voorganger. Ik zal wel de gek zijn die er anders over denkt en niet gek vind dat er zoveel ongevallen gebeuren.
Cookie-instellingen beheren