Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder (23) ernstig gewond na valpartij Ovezande

Toegevoegd: 27-05-2024, 09.05 uur
Door: Eugène Harthoorn

OVEZANDE – Een motorrijder is maandagmorgen ernstig gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval tussen Borssele en ‘s-Heerenhoek. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.


Het ongeval gebeurde vanmorgen omstreeks 07.00 uur op de ’s-Heerenhoeksedijk in Ovezande. Volgens een politiewoordvoerder was de motorrijder vermoedelijk uitgegleden en op een naastgelegen polderweg tot stilstand gekomen. De politie, ambulancedienst en de Rotterdamse traumahelikopter werden opgeroepen.

Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over de gewonde man ontfermd. Ondertussen landde de helikopter in de nabijheid van het ongeval. Het slachtoffer is door het Mobiel Medisch Team onderzocht en vervolgens per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht. Het slachtoffer is een 23-jarige man uit ’s-Heerenhoek. Tijdens het incident was de weg tijdelijk afgesloten. Bergingsbedrijf Kees Bek heeft de gehavende motor geborgen


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arnold (27-5-2024 om 20:25)
Heeft in ieder geval niet veel profiel op zijn banden. Voorband oogt helemaal glad.
Klaas vaak (27-5-2024 om 17:27)
Sterkte! Wat mij opvalt op een foto is dat de voorband geheel glad is.
p (27-5-2024 om 17:22)
Veel profiel zit er niet op, op die voorband zo te zien!!!
platte pet (27-5-2024 om 12:52)
He hogehoed, als je zo graag de toedracht wilt onderzoeken solliciteer dan lekker bij de politie of als je graag mensen "op hun laazer" geeft wordt dan lekker rechter ofzo. Ik zeg je nu al de politie of het OM gaan zo'n betweter als jou NIET aannemen, maargoed; heb je het iniedergeval geprobeerd toch?
Douwe Dabert (27-5-2024 om 12:24)
De voorband is iig zo glad als een aal. Beterschap gewenst
De hoge hoed (27-5-2024 om 10:55)
Jammer dat de fotograaf niet het hele scenario in beeld heeft kunnen brengen maar ik vermoed dat die bocht ermee te maken heeft. Wat ik mij afvraag, is dit nu uitglijden over bijvoorbeeld slik, of uitglijden door te hard de bocht in te gaan. In ieder geval sterkte voor de motorrijder. Hopelijk overleeft hij dit.
Cookie-instellingen beheren