Weerbericht:
Eerst zon, later vandaag regen en in het noorden en oosten onweersbuien
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 29 km

Scooterrijder overleden na ongeluk

Toegevoegd: 18-09-2008, 15.08 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De scooterrijder die donderdagmiddag in Vlissingen zwaargewond raakte bij een ongeluk is overleden. Dat heeft de politie bevestigd.

Het ongeluk deed zich rond 14.10 uur voor op de kruising van de President Rooseveltlaan met de Bloemenlaan. De scooterrijder, een 51-jarige man uit Vlissingen, kwam op de voorruit van de auto van een 23-jarige Vlissinger terecht en klapte vervolgens op het wegdek.


Een opgeroepen traumahelikopter werd gecancelled. De gewonde is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Daar overleed hij later vandaag aan zijn verwondingen. Voor zover bekend raakte de automobilist niet gewond.

De Vlissingse automobilist reed over de President Rooseveltlaan, komende vanuit de richting van de Koudekerkseweg toen de 51-jarige plotseling de kruising overstak. De bromfietser verzuimde voorrang te verlenen.
 
De politie moest het verkeer enige tijd omleiden. Getuigen van het ongeluk wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844. Zij kunnen zich ook melden op het bureau in Vlissingen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simone (18-9-2008 om 16:30)
Sta er versteld van hoeveel mensen er staan te kijken bij een ongeluk. Belachelijk gewoon!
Isabella (18-9-2008 om 16:23)
Een rotonde zou hier wel op zijn plaats zijn. En graag voor 2009 als het kan, we willen geen nieuwe slachtoffers meer.
R (18-9-2008 om 15:44)
Dit is al de 3e keer in korte tijd. Was een flinke klapper dit keer. Weet uit ervaring dat dit echt een waardeloos kruispunt is. Wanneer wordt er hier eens wat aangedaan??
Anoniem (18-9-2008 om 15:41)
Het ligt niet aan de kruispunten maar aan de mentaliteit van die scooterrijders.
Savanna (18-9-2008 om 15:28)
De tweede in een week tijd!! word het niet eens tijd dat ze echt aangepakt worden!
Mevr M. (18-9-2008 om 15:19)
Het wordt eens tijd dat dit kruispunt eens drastisch wordt veranderd.Er gebeuren met regelmaat ernstige tot zeer ernstige ongelukken.Dit geld ook voor o.a kruisp Irislaan/Pres.Rooseveltlaan en Bonedijkestr/Pres.Rooseveltlaan.Zou een hele verbetering worden en zijn.
Cookie-instellingen beheren