Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser tegen stoep geduwd door automobilist

Toegevoegd: 17-11-2008, 19.17 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 67-jarige Man uit Goes is maandagmiddag rond 14.30 uur in de Wijngaardstraat in zijn woonplaats van zijn fiets gevallen.


De man verklaarde dat hij van zijn fiets was gevallen doordat een auto hem tegen de stoep had gedrukt. Het slachtoffer is met zijn hoofd tegen een gevel gevallen en per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar de eerste hulp.
 
Voor zover bekend heeft de automobilist zich niet gemeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mia (17-11-2008 om 22:27)
Ik wens deze meneer veel beterschap. Het verbaasd me dat dit nog niet eerder gebeurt is. Het is een zeer gevaarlijke straat voor fietsers nu hij ook dienst doet als omleidingsroute voor de Kolveniershof. De auto's houden absoluut geen rekening met de fietsers die er aan twee kanten mogen rijden.
John (17-11-2008 om 22:02)
Wees een vent en meld jezelf, dit is echt onbeschoft.
Goes (17-11-2008 om 21:51)
En dan nog door rijden ook schandalig. Weinig fatsoen tegenwoordig
Hennie (17-11-2008 om 20:17)
Opnieuw is gebleken dat er veel te veel automobilisten zijn (vooral jongeren) en veel te weinig chauffeurs! Jammer dat ik geen examinator ben! Het zou een stuk veiliger worden op straat zonder al die mislukte chauffeurs!
Cookie-instellingen beheren