Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

'Jongens pleegden overval niet'

Toegevoegd: 09-11-2009, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De vier minderjarige jongens die zijn opgepakt in verband met de overval op een cafetaria aan de Geraniumstraat in Terneuzen hebben daar niets mee te maken. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


De vier jongens, één van 13-jaar oud en drie van 14 jaar oud en allen afkomstig uit Terneuzen, werden vrijdagavond en zaterdagochtend aangehouden nadat rond 21.00 uur snackbar 'De bloemenbuurt' was overvallen. Tijdens de overval werd een vrouw die aan het werk was in de horecagelegenheid bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er werd een geldbedrag buitgemaakt. 

De jongens werden in verzekering gesteld, maar konden zondag weer worden vrijgelaten omdat bleek dat ze niets met de zaak te maken hadden. De politie had de jongens aangehouden omdat zij wegrenden bij het zien van agenten. Ze bleken echter niet te zijn weggerend omdat ze betrokken waren bij de overval, maar omdat zij baldadig waren geweest.
 
De echte dader(s) is/zijn dus nog voortvluchtig.
 
Zie ook:
- Vier jongens opgepakt voor overval Terneuzen (07-11-2009)
- Overval op cafetaria in Terneuzen (06-11-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tom (12-11-2009 om 10:12)
@Ikke: een kind van 14 dat pas om 22.00 uur binnen moet zijn... Ligt lekker op tijd op bed dan. Hoe weet jij zo zeker dat jouw kind geen wiet gebruikt of aan sex doet... Natuurlijk doet jouw kind zoiets niet (zegt elke ouder)!
Ikke (12-11-2009 om 06:48)
ga geen woorden meer aan jullie vuil maken ik weet mijn kind is zeker onschuldig en van mij mag mijn kind 10 uur binnen zijn er is nergens een wet iedereen voed zijn kind op hun manier die van mij rook niet en zeker geen wiet gaat niet naar de disco's en geen sex dat doen die van jullie al op 12jaa
Jonge (11-11-2009 om 11:24)
Hij heeft gelijk, het was waarschijnlijk alleen maar belletje lelle, die jongens hebben niks fout gedaan. zie je het al voor je 14 jarige jongens met een pistool op zak,, echt niet!
Wim (11-11-2009 om 09:06)
Ik moest op die leeftijd al lang thuis zijn. In het donker rondlopen horen deze kids niet. Als we nu eerst eens beginnen met een goede opvoeding (dus o.a. op tijd kinderen naar binnen) en een keer gepakt worden door de politie kan daar wel toe helpen. Stop aub over traumatisch en schadevergoeding.
Ikke (11-11-2009 om 07:41)
Robert volgens mij heb jij nooit niks verkeerd gedaan in je leven die jongens waren aan het belletje lellen dat doet iedereen in hun jeugd en taalfouten heeft er op dit moment helemaal niks mee te maken ik hoop dat bij jou thuis wel allemaal volgens de regels loopt en veel succes met je reactie's
Ikke (10-11-2009 om 19:24)
Pink nooit belletje lel gedaan toen je klein was zeker jij was vast een brave jammer voor jullie vooroordelen maarja dat heb je als je een donkere huidskleur hebt dan ben je al gelijk een veroordeelde crimineel terwijl de meeste criminelen verkrachters gewoon blank zijn een trotse moeder
Cookie-instellingen beheren