Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

'Jongens pleegden overval niet'

Toegevoegd: 09-11-2009, 14.09 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De vier minderjarige jongens die zijn opgepakt in verband met de overval op een cafetaria aan de Geraniumstraat in Terneuzen hebben daar niets mee te maken. Dat heeft de politie vandaag bekend gemaakt.


De vier jongens, één van 13-jaar oud en drie van 14 jaar oud en allen afkomstig uit Terneuzen, werden vrijdagavond en zaterdagochtend aangehouden nadat rond 21.00 uur snackbar 'De bloemenbuurt' was overvallen. Tijdens de overval werd een vrouw die aan het werk was in de horecagelegenheid bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er werd een geldbedrag buitgemaakt. 

De jongens werden in verzekering gesteld, maar konden zondag weer worden vrijgelaten omdat bleek dat ze niets met de zaak te maken hadden. De politie had de jongens aangehouden omdat zij wegrenden bij het zien van agenten. Ze bleken echter niet te zijn weggerend omdat ze betrokken waren bij de overval, maar omdat zij baldadig waren geweest.
 
De echte dader(s) is/zijn dus nog voortvluchtig.
 
Zie ook:
- Vier jongens opgepakt voor overval Terneuzen (07-11-2009)
- Overval op cafetaria in Terneuzen (06-11-2009)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (9-11-2009 om 21:57)
Weer een domper...
Cora (9-11-2009 om 18:37)
Dus ook ik zat fout met mijn veroordeling richting ouders van deze jongens. Exusses... Maar hou ze wel van de straat s'avonds..... dat blijft staan.....
Tom (9-11-2009 om 17:41)
@ goed werk he? : er is helemaal geen fout gemaakt door de politie. Op dat moment waren ze verdachte en dus terecht aangehouden. Als dan blijkt dat ze er niets mee te maken hebben mogen ze weer gaan. Niets bijzonders.
K (9-11-2009 om 17:06)
De zoveelste blunder voor het korps terneuzen als ik de jongens was zou ik het er niet bij laten zitten en een schade vergoeding vragen de politie maakt zich hier namelijk schuldig aan laster en dat is bij wet verboden
Goed werk he? (9-11-2009 om 16:28)
Wijze les: Niet gelijk oordelen, dat doet de rechter nog altijd! En niet blind vertrouwen op politiewerk, ook hun maken dus fouten! In dit geval GROTE FOUTEN!!! Verdachte= verdachte Veroordeelden= veroordeelden >:-( Voordat je weer eens een mening denkt te plaatsen! Bekrompen zieltjes....
C.M.V (9-11-2009 om 16:10)
Tinus begrijpt er dus niks van. Het delict is en blijft gepleegd door wie dan ook. En dat was weer een delict teveel.
Cookie-instellingen beheren