Weerbericht:
Vandaag en morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote truck blokkeert rotonde Heinkenszand

Toegevoegd: 31-03-2010, 08.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Een vrachtwagen blokkeert momenteel de rotonde van de Sloeweg (N254/N62) bij Heinkenszand.


De circa dertig meter lange dieplader, met daarop een stalen frame van Sherwin Alumina Company, reed rond half zes vanochtend vanuit de richting van Heinkenszand over de rotonde. Op weg richting Vlissingen-Oost reed de vrachtwagen zich vast. Ook ontstond er een lekkage.

De provincie heeft de rotonde en het stuk Sloeweg aan beide zijden daarvan afgesloten. Hierdoor kan het verkeer vanaf de snelweg niet meer linksaf richting Vlissingen-Oost en kunnen mensen die vanaf de zijde Heinkenszand komen eveneens niet meer richting Vlissingen-Oost.

Hoe lang de stremming nog gaat duren is niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (2-4-2010 om 14:18)
Dat is toch niet normaal zo'n lange trailer.
Kees (1-4-2010 om 22:13)
Wat een lange wagen.
Ricardo (1-4-2010 om 19:17)
Aan de lengte te zien heeft deze man begeleiding gehad. De vergunning word afgegeven door het RDW en die bepaald de route. Deze firma is gespecialiseerd in dit soort werk als men even op de site kijkt, dus die man weet best waar hij mee bezig was. Gewoon pech omdat er wat kapot ging.
Kees (1-4-2010 om 06:48)
Wat ik begrijp van Omroep Zeeland is dat de oplegger een hydrolieklek had. Domme pech dus. Bergen had overigens meer tijd gekost, want met één kraan red je het niet.
Marc (31-3-2010 om 19:23)
Tegenwoordig word je op pad gestuurd met iets,wat je zelf maar zie te redden en te komen,maar de hoeveelheid rotondes is ook niet normaal,en veel wegen maakt het bijna onmogelijk voor vrachtverkeer,maar men wil wel graag de bestelde goederen ontvangen???
Lion (31-3-2010 om 17:39)
Had ie niet beter over middelburg kunnen rijden?? het was een pool oke maar beetje begeleiding,had toch wel wenselijk geweest denk ik. hij stond er om 06.30 al vanochtend,en was pas rond 14.00 op plaats bestemming.kan niet echt de bedoeling zijin denk ik
Cookie-instellingen beheren