Weerbericht:
Vrij veel bewolking en vooral overdag buien. Woensdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtauto gekanteld Terneuzen

Toegevoegd: 14-05-2010, 15.46 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Op de rotonde van de kruising Hoofdweg-Westerscheldetunnelweg in Terneuzen is een vrachtauto gekanteld.


Het ongeluk vond halverwege de middag plaats. Door nog onbekende oorzaak kantelde de Belgische vrachtwagen, welke geladen was met een grote hoeveelheid korreltjes, tussen de afslagen Terneuzen en Hoek. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond.

De politie heeft een technisch verkeersonderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De berging van de truck gaat nog enige tijd in beslag nemen. De korrels moeten eerst worden overgeladen in een andere vrachtauto alvorens de truck weer overeind gezet kan worden.

Eén rijbaan is gestremd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (14-5-2010 om 16:51)
Gewoon te snel op de rotonde gereden! Krijg je ervan met die druk van vrachtwagenchauffeurs!!!!!!
Nico (14-5-2010 om 16:43)
Oorzaak? Meestal hetzelfde liedje. Ze rijden te hard en snappen niet dat ze dan op een rotonde omvallen. Nu was het een Belg, maar `Ollanders` doen precies hetzelfde.
Cookie-instellingen beheren