Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 34 km

Twee doden bij ongeluk Philipsdam

Toegevoegd: 13-10-2010, 08.04 uur - Update: 13-10-2010, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
BRUINISSE - Bij een ongeluk op de Philipsdam (N257) bij Bruinisse zijn twee doden gevallen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het ongeluk vond rond 07.20 uur plaats. Volgens de politie zaten de slachtoffers, een man van 53 jaar en een vrouw van 51 jaar oud, op een motor en kwamen zijn in botsing met een vrachtwagen. Twee ambulances en de traumahelikopter werden gealarmeerd. De helikopter is niet meer ingezet, de slachtoffers waren op slag dood.

De 18-jarige bestuurder van de vrachtwagencombinatie, afkomstig uit de gemeente Rijnwoude, is aangehouden. Hij wordt verhoord. Zijn rijbewijs is ingenomen. Ook werd bij hem een blaastest afgenomen, maar de man had geen alcohol gedronken.

De Philipsdam was tot 12.20 uur geheel afgezet, het verkeer werd omgeleid over de parallelweg. De brandweer werd opgeroepen om te assisteren. Brandweerlieden hebben het ongeluk afgeschermd. De politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Debbie Breedveld (21-1-2011 om 10:49)
Hoorde het van Guus die het hoorde van Mieke. Kwamen in Bacchus vroeger en was gecharmeerd van Kees. Elly erg sympathiek. Kende verder geen familie, maar ik leef met hun mee, ook met Bertus. Had ik maar geweten van herdenkingsdienst op de Noordsingel. Niet te bevatten. Zomaar weg!
Ed (H) R. (28-10-2010 om 17:05)
Deel 2)rian,pascal jullie zijn ook van harte welkom....De vrachtwagen chauffeur sterkte en ik wens de rest van de familie veel sterkte en kracht toe om dit grote verlies van de eeuwig optimistise kees en zijn sterrebeeldkundige vrouw Elly te verwerken. (ik ben een oud-bezoeker van Bacchus
Ed(H)R. (28-10-2010 om 17:03)
Kees & Elly (Vroegere café BACCHUS eigenaren) rust in vrede...wat een tragisch ongeluk....,ik heb een brief gekregen,op zaterdag 13 november zal van 20.u een herrinneringsavond worden gehouden opgezet door dochter Jeanette en Bertus in........ café De Ganz noordsingel / tollenstraat te rotterdam..
Edith (20-10-2010 om 21:36)
@Jeanette M. Heel veel sterkte met dit verlies. Kreeg het bericht via Hyves. Was en ben nog steeds in shock vooral na het zien van de foto's. Ken Kees al vanuit de ZuiderZaadhandel. Als ik iest kan doen(dieren opvangen) laat het me weten. sta bij Kees en Elly op hun hyves.
Rian (19-10-2010 om 12:52)
@ Pascal: Ik weet niet precies of ik je gezien en gesproken heb vorige week woensdagmorgen, maar als ik iets voor je kan doen, laat het me dan weten alsjeblieft. Het helpt om erover te praten en je gevoelens te delen. Het hoeft niet, maar weet dat het kan... Het was niet niks. Hou je taai knul!
Vragen (19-10-2010 om 02:27)
@Karel Een motor bestaat idd uit veel kunststof. Nu ik een van de foto's beter heb bekeken zie ik dat het rechter achterwiel van de vrachtwagen er compleet is afgereden. Dan moet het toch wel hard zijn gegaan. De motorijders zijn na het ongeval nog overreden door een bestelbusje.
Cookie-instellingen beheren