Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en vooral overdag buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonde bij vechtpartij Lidl

Toegevoegd: 10-01-2013, 15.15 uur
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
Bij de vechtpartij raakte iemand gewond.
© Foto: Tim Koster
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Woensdagmiddag is in de Lidl aan de Alvarezlaan in Terneuzen iemand gewond geraakt bij een vechtpartij.

Agenten kregen de melding rond 15.00 uur binnen. Agenten gingen met spoed ter plekke omdat er volgens de melder sprake was van een vuurwapen. In de rij bij de kassa's was tussen klanten een ruzie ontstaan. Waar de ruzie over ging is niet bekend.

Deze ruzie mondde uit in een vechtpartij. Een 26-jarige man uit de gemeente Terneuzen is bij die vechtpartij geslagen met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Toen de agenten ter plaatse kwamen hebben zij twee verdachten aangehouden. Het ging om een 30-jarige man en een 22-jarige man, allebei afkomstig uit Terneuzen. Zij zijn overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zijn in verzekering gesteld. De twee verdachten zitten nog steeds vast. De politie stelt een onderzoek in.

De 26-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis en is daar behandeld aan zijn verwondingen. Na behandeling kon hij weer naar huis.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roos (10-1-2013 om 15:47)
Tjonjejonge, mekaar aanvallen in de rij voor de kassa........wat een rare wereld soms....
Remko (10-1-2013 om 15:44)
Het verstand van deze lui zat waarschijnlijk verstopt achter de frustratie van een vervelend leventje dat ze lijden. Wat triest om in een supermarkt op de vuist te gaan.