Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestatieteam pakt man op in Goes

Toegevoegd: 17-12-2014, 23.29 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagavond in Goes en man aangehouden.

Rond 20.30 uur kwam het team met spoed de provincie in gereden om vervolgens naar het bureau in Goes te gaan. Vanaf hier is het arrestatieteam vertrokken naar het centrum in Goes. Op het parkeerterrein aan de Westwal is rond 22.40 uur een man in de buurt van zijn auto aangehouden. De verdachte is vervolgens afgevoerd.

De politie laat weten dat de verdachte is aangehouden op het verzoek van de recherche. Verder laat de politie weten dat het een aanhouding was in een lopend onderzoek.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (19-12-2014 om 06:54)
Minuut 1:36 in het filmpje, mag dat zonder zwaailicht en sirene? Linksom om een vluchtheuvel.
Franky (19-12-2014 om 02:08)
Filmen mag gewoon, dat heeft deze AT'er niet begrepen blijkbaar. Wil je geen pottenkijkers, begrijpelijk, vorder dan gewoon dat ze elders gaan staan, op grotere afstand. Dan voldoe je juridisch gezien aan alle eisen om iets op te leggen. Verder hebben ze een ruimere branche richtlijn als het gaat om verkeersregels te overtreden, ruimer dan de platte pet/noodhulp van politie.
Bewoner Zeeland (18-12-2014 om 21:22)
AT Wordt niet voor niks opgeroepen, en al rijden ze pleuris hard de provincie in. Maar als op deze manier een stuk veiliger wordt met die schietgrage klouwtjes dan ben ik er niet rouwig om als er paar regels zijn overtreden. Want de crimineel kent ook zijn regeltjes niet, en overtreed ze ook.
Jan B (18-12-2014 om 20:42)
Was hier nog noodzaak om zo hard weg te rijden? Als je kind daar zou worden aangereden door deze AT jongens wordt dit gedrag een heel ander verhaal. Dan lezen we zeker andere reacties.
VdVonck (18-12-2014 om 18:24)
Het AT is niet verplicht om bij spoed met signalen te rijden. Hierop zijn ze uiteraard ook getraind. Tijdens de opleiding rijd je ook zonder signalen bij testen. Terwijl deze ook op de openbare weg plaatsvinden. Dit team wordt opgeroepen om snel en efficiënt iemand aan te houden. Wanneer er een stoet flinke auto's met toeters en bellen aan komt gescheurd weet iedereen hoe laat het is. Dus ook het tuig dat afgevoerd moet worden
R (18-12-2014 om 17:07)
snap wel dat ze zo aankomen, maar dat ze na de arrestatie links om de vluchtheuvel inhalen en te hard rijden dat is behoorlijk overbodig risico's nemen....
Cookie-instellingen beheren