Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage bij botsing met vrachtwagen N62

Toegevoegd: 04-06-2015, 16.19 uur - Update: 04-06-2015, 21.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

ELLEWOUTSDIJK - De Oostbuis van de Westerscheldetunnel is op dit moment afgesloten. Er is een ongeluk gebeurd tussen de Oostbuis en het Tolplein.

De botsing vond rond 14.45 uur plaats. De bestuurder van een vrachtwagen botste door nog onbekende oorzaak frontaal op een pijlwagen. Door de botsing ontstond een flinke ravage waardoor de weg volledig was geblokkeerd.

De politie stelt een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Bij de botsing raakte niemand gewond.

De weg en Oostbuis blijven tot zeker 20.00 uur afgesloten. Een woordvoerder van de Westerscheldetunnel adviseert om te rijden via Antwerpen, en de borden U9 te volgen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans levels (8-6-2015 om 09:52)
doet de Westerscheldetunnel nou ook iets met al die commentaren?Veiligheid staat voorop, maar de rest van de ongelukken ontstonden nu in Belgie
Motorrijder (6-6-2015 om 21:34)
Beetje kortzichtig Truus! Veel truckers doen het prima, als je weet dat ze 50 tot 70 uur werken en dat al jaren lang schadevrij. De trucks zijn in goede staat, alleen denken sommigen dat door alle technische snufjes ze veel harder te kunnen dan verantwoord is... Ik hoop dat ze na dit ongeval, maar bij alle trouwens, de telefoongeschiedenis direct natrekken en in veel gevallen zal de tijd dat de tachograaf gestopt is overeenkomt met een verstuurd of gelezen bericht/site. Ik hoop dat er snel een systeem naast het contactslot komt waar de telefoon ingestoken moet worden waardoor er direct handsfree gebeld kan worden maar verder niets. Pas bij stilstand contact uit - telefoon eruit - alle zogenaamde belangrijke berichten lezen.
Edwin (6-6-2015 om 09:13)
@Truus, als je principieel bent en je staat achter je eigen woorden, ga dan geen boodschappen meer doen. Deze spullen worden namelijk aangevoerd door de middelen waar jij zo'n afkeer van hebt.
supertrucker (5-6-2015 om 22:25)
Truus, voordat jij dingen gaat roepen over chauffeurs en technische staat, wil ik je even melden dat 1. Je weet niet hoe het gebeurd is misschien verblind door de zon? 2. Vergeet niet dat chauffeurs vaak al vroeg op pad zijn als jij je eigen nog een keer omdraaid & 3 zonder vrachtwagens heb jij geen kleren, eten, brandstof, meubels of wat dan ook en wordt ook je afval niet meer opgehaald dus niks roepen aub!
DCS (5-6-2015 om 16:57)
Voor alle klagers..er waren meerdere ongelukken aan beide kanten van de tunnel. De manier waarop de omleiding, signalen op borden e.d. waren aangegeven werkte prima. Ok, balen dat het in spitsuur was want ik was met 3 uurtjes van Middelburg in Gent. Wees blij dat er geen fatale ongelukken of met zwaargewonden waren. Als de Westerscheldetunnel oostbuis open was gebleven was het helemaal gevaarlijk. De schade van vrachtwagen was groter dan het leek en lag overal in kleine stukjes. Goed werk van de hulpverlening e.d. anders waren er veel meer ongelukken gebeurd. Makkelijk praten he vanuit pc-stoel. Door heel het land en vooral in belgië waren veel ongelukken, wees blij dat u heel thuisgekomen bent! :) nu nog wat minder klagen ;)
truus (5-6-2015 om 12:16)
en wat is er weer betrokken bij dit ongeval ?????? juist een vrachtwagen in 9 van de 10 ongelukken is een vrachtwagen erbij betrokken (luister maar naar de fileberichten ) kunnen die gasten niet meer rijden of is er iets aan hand met de technische staat van die troep het is gewoon een drama al die rot vrachtwagens op de weg
Cookie-instellingen beheren