Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Arrestatie vanwege beroving Middelburg

Toegevoegd: 13-08-2015, 18.50 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag een 19-jarige man aangehouden die wordt verdacht van de beroving vannacht op het NS-station in Middelburg.

Het incident gebeurde rond 02.00 uur. Het slachtoffer, een 17-jarige Middelburger, liep over het perron van het NS-station richting van het busstation. Bij de toegangsdeur van de stationshal zag de jongen plotseling twee mannen. Zij bedreigden het slachtoffer en eisten zijn mobiele telefoon. Hierop liepen de twee mannen via de tunnel in de richting van de wijk Dauwendaele.

Een zoektocht naar de daders leverde vannacht niets op. Rechercheonderzoek wees echter uit dat een 19-jarige Middelburger als verdachte kon worden aangemerkt. De officier van justitie verleende toestemming voor zijn aanhouding. Hij werd vanmiddag onder verzet aangehouden. Dat gebeurde op de Vrijlandstraat.

Agenten zagen de man rond 16.40 uur bij de kassa's van de EMTÉ-supermarkt. Ze herkenden de man en vertelden hem dat hij was aangehouden. Ze zagen dat de verdachte wilde vluchten door over de politiebikes te springen. Ze konden hem echter vastgrijpen en naar de grond brengen. De verdachte verzette zich hevig, maar uiteindelijk kon hij worden geboeid en afgevoerd.

Zie ook:
Jongen beroofd van telefoon Middelburg (13-08-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
puik werk (14-8-2015 om 11:35)
mooie actie hoop dat de jongen zijn telefoon terug krijgt,
mister t (14-8-2015 om 00:58)
BUMBER en dan gaat iemand het weer stiekem filmen en verknippen dan dan gaan ze weer 3 dagen rellen omdat de politie iemand hard aanpakt? Goed werk van de politie allemaal aanpakken , en gewoon doorgaan met staken..er mag best een mooie compensatie tegen over staan met zo een honden baan. vergeet niet jullie staan aan het front! na politie kom het leger en na het leger is het ieder voor zich..want den haag vlucht weg.
bumper: (13-8-2015 om 23:29)
en hebben ze hem eerst eens goed onder handen genomen in een donker steegje, of durven ze dat ook al niet meer. trap die klojo nu eens goed in elkaar, zogenaamd gevallen en dan pas naar torentijd met hem. Hebben ze dan niet in de gaten dat vandaag of morgen de zaak escaleert en de burger het zelf gaat oplossen, ze staken voor een beter salaris, Toon eerst maar eens dat je dat verdiend, in plaats van met een flitshertje te staan , zo denkt Nederland er langzamerhand over. Bumper:
op naar de rechtbank (13-8-2015 om 21:52)
ik ga zeker kijken als deze kneus voor moet komen ,ben wel eens benieuwd wie het is.
goed zo politie (13-8-2015 om 21:48)
kijk weer eens goed nieuws goed werk hoor ga zo door en nu maar hopen dat hij niet nu alweer thuis zit. en ook hopen dat hij jun mondje open doet en zijn maat word gepakt tzz
Alfons (13-8-2015 om 20:55)
Goed gedaan politie. Ik ben blij met jullie.
Cookie-instellingen beheren