Weerbericht:
Zonnige perioden, in het zuiden en oosten meer bewolking en kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Overval Domino's Pizza Goes

Toegevoegd: 30-05-2016, 23.43 uur - Update: 31-05-2016, 13.24 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is maandagavond in het centrum van Goes op zoek geweest naar de dader van een overval op een vestiging van Domino's Pizza.


De overval op het filiaal aan de Zusterstraat vond vermoedelijk rond sluitingstijd (22.00 uur) plaats. Op het moment van de overval waren er drie medewerkers in de zaak aanwezig. De overvaller kwam het pand binnen en eiste geld. Eén van de medewerkers gaf hem geld uit de kassa en vervolgens ging de man er vandoor.

De dader vluchtte weg richting de Markt. De politie verspreidde rond 22.20 uur het signalement van de dader via Burgernet. Het ging om een blanke man die er volgens de politie uitzag als een junk. Hij had een pet op en een slobbertrui aan. De dader was naar schatting 30 tot 35 jaar oud. Hij had een mager postuur en was circa 1.75 meter lang.

Even na 23.00 uur werd in de omgeving van het overvallen restaurant een verdacht persoon opgemerkt. Bij de kruising van de Middelburgsestraat en de Westsingel werd een man staande gehouden. Hij werd ook gefouilleerd maar mocht vrij snel daarna weer vertrekken.

Rond 23.30 uur meldde de politie dat er nog geen arrestaties waren verricht en dat men de zaak nog in onderzoek had.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (2-6-2016 om 07:16)
Je moet maar durven terwijl er nog drieman in de zaak aanwezig zijn ik vermoed dat dit niet de eerste keer is geweest van die dief ik hoop dat hij gepakt word en zijn verdiende straf niet kan ontgaan.
Goesenaar (31-5-2016 om 00:41)
Hangt een super HD camera op de hoek een kleine vijf meter van de Domino's en deze heeft zelf ook camera's hangen. Hup, beelden naar buiten. Maar dat zal weer niet, en over een paar maanden is dit de zoveelste cold case overval in Goes.
Cookie-instellingen beheren