Duo betrapt met inbrekerswerktuigen

Toegevoegd: 16-02-2017, 12.17 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - Donderdagmorgen vroeg zijn op de Opril Westwal in Goes twee inzittenden van een personenauto aangehouden. Het gaat om een 44-jarige inwoner uit Goes en een 40-jarige man uit Wemeldinge.

Agenten zagen rond 02.45 uur een auto over de Albert Joachimikade rijden en controleerden dit voertuig en de twee inzittenden op Opril Westwal. Beide inzittenden bleken veel vaker met politie en justitie in aanraking te zijn geweest, onder andere voor diefstallen en hun betrokkenheid bij harddrugs.

In de auto werden diverse inbrekerswerktuigen gevonden. Het tweetal werd aangehouden en naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Daar zullen ze vandaag worden verhoord. De personenauto is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750