Man bedreigt gemeentelijk opsporingsambtenaar

Toegevoegd: 23-02-2017, 09.50 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Op de Vlasmarkt in Middelburg is woensdagavond een man aangehouden nadat hij een ambtenaar van de gemeente Middelburg had bedreigd.

Het incident gebeurde rond 22.00 uur. Enkele ambtenaren van politie en gemeente Middelburg waren in het centrum aanwezig voor een controle. Een 35-jarige inwoner uit Vlissingen bedreigde hierbij een van de bijzondere opsporingsambtenaren van de gemeente.

De Vlissinger werd vervolgens door één van de agenten aangehouden. Tijdens het onderzoek bleek dat de man een mes bij zich had. Hij is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht en ingesloten. Hij zal donderdag worden verhoord.

De opsporingsambtenaar van de gemeente heeft aangifte gedaan.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (23-2-2017 om 11:54)
Je zou ze af en toe ook... Hier kijken ze naar je klus busje dat op een laad en los plaats staat, ben je na een kwartier niet weg dan snel een boete van 90e erop en hard weg fietsen. Oja en vergeet niet dat ze dan een kwartier lang om een hoekje gluren naar dat busje. Aktie reactie.