Mannen aangehouden na diefstal tasje

Toegevoegd: 26-02-2017, 12.16 uur

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In het centrum van Middelburg zijn vannacht twee mannen aangehouden na het stelen van een tas in een horecagelegenheid.

De twee werden gesnapt door portiers van de betreffende horecagelegenheid toen zij een damestasje in een container gooiden. Eén van de portiers hield de mannen in de gaten gehouden en de anderen waarschuwden de politie.

Agenten kwamen ter plaatse en hoorden het verhaal van de portiers aan. Hierop zijn de mannen aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De eigenaresse van het tasje is zich later op de avond komen melden op het bureau. Ze heeft aangifte gedaan van diefstal en ze heeft het tasje inmiddels weer in haar bezit.

De twee mannen, een 26-jarige inwoner van Budel en een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, worden vandaag gehoord over hun betrokkenheid bij de diefstal. Bij één van de twee werd overigens ook nog een portemonnee aangetroffen. Het is volgens de politie echter nog niet duidelijk of deze ook van diefstal afkomstig is.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
CRB (26-2-2017 om 14:54)
FOEI!...2 uur papierprikken met aftrek van de tijd die die arme jongens kwijt zijn aan aal dat aanhoudingsgedoe ! En door naar de volgende tas!