Weerbericht:
Zonnige perioden en een enkele bui. Woensdag bewolkt, later zon
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Flinke schade en letsel bij botsing in woonwijk

Toegevoegd: 23-04-2017, 16.54 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Bij een verkeersongeval in een woonwijk in Hulst is zondagmiddag flink wat schade ontstaan. Er is zeker één persoon gewond geraakt.


Op de Liniestraat kwamen rond 14.40 uur een brommobiel en een personenauto met elkaar in botsing. Er ontstond flink wat schade en ook raakte er zogezegd iemand gewond. Het slachtoffer is door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Door de botsing ontstond ook een vloeistoflekkage. De brandweer werd opgeroepen om assistentie te verlenen. Men heeft speciale korrels op het wegdek gegooid die de vloeistof moeten opnemen.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de beide voertuigen getakeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (24-4-2017 om 10:15)
Nee Henny, kijk de schade! hier is vast braaf 30 gereden. Het gaat om het feit dat de ene persoon niet oplet en afslaat, of wat dan ook. maar de andere persoon hersenloos doorrijdt en niet meer kan stoppen "omdat ik voorrang heb". de remweg is bij 30 per uur nog geen 5 meter, daarmee wil ik zeggen dat dit weer typisch een geval te hard rijden en/of niet opletten is geweest.
Henny (23-4-2017 om 23:21)
Je zou beter eerst de verkeerssituatie bekijken voordat je een slachtoffer in een brommobiel veroordeelt.
chuckles (23-4-2017 om 21:07)
blijkt maar weer deze week, dat brommobielen totaal niet op de openbare weg horen
Vlissinger (23-4-2017 om 18:12)
ongekend dit... in een woonwijk!! om je kapot te lachen, stel amateurs. 2x rijbewijs versnipperen van dit levensgevaarlijke volk!
Cookie-instellingen beheren