Weerbericht:
Wolkenvelden, ook wat zon en vrijwel overal droog. Morgen meer zon.
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Dode bij ongeval Westerscheldetunnelweg Hoek

Toegevoegd: 30-10-2017, 14.02 uur
Foto 1 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (31-10-2017 om 07:27)
Sterkte voor alle nabestaanden.. laten we vooral de hulpverleners niet vergeten.. respect!
wim (30-10-2017 om 19:39)
Wat wederom een treurig bericht weer moest gebeuren met dodelijke afloop in zeeland wat toch weer meer slachtoffers in 2017 als in voorgaand jaar gebeurd, bij deze wens ik de nabestaande veel sterkte met dit verlies
anoniem (30-10-2017 om 16:45)
Weer verschrikkelijk om te horen. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte. En ook heel veel sterkte voor de chauffeur van de pijlwagen en de vrachtwagenchauffeur die dit verschrikkelijke ongeluk waar hun niets aan hebben kunnen doen hebben zien gebeuren en meegemaakt. Het is voor deze mensen psychisch heel zwaar om dit te moeten zien gebeuren en te verwerken. Het zijn ook maar mensen en ik hoop dat iedereen die dit leest eens nadenkt voor dat er een reactie op dit ongeval geplaatst wordt. Mensen aub trek geen conclusie over de oorzaak. Denk eens aan de nabestaanden die het al erg zwaar hebben en vooral al de personen die dit hebbn moeten. Je moet niet vergeten het blijft in je geheugen gegrift. Nogmaals iedereen sterkte.
H.F.M.Reuling (30-10-2017 om 15:47)
Hier uit blijkt, dat het wegbezuinigen van pechstroken levens kost! Ook in Zeeuws-Vlaanderen hebben we recht op goede volwaardige snelwegen!
Cookie-instellingen beheren